Çakma PS4 kolu analog düzgün çalışmıyor

frankenstein0

Femtopat
Daha fazla  
Perşembe günü bir adet çakma kol aldım (orijinali pahalı olduğu için). Ancak 2.gün kullandığımda sol analoğu hareket ettirmeme rağmen orta noktaya gelmesi uzun sürüyordu. Bu kolu ne yapmalıyım tamir edebilirsem ne kadar isterler tahmince?

Sadece analog değişecekse ucuzdur ama sıkıntı başka yerdeyse pahalıya gelebilir.

Çakma kol böyle sorunlar olası. Yapacak pek bir şey yok. Tamir yapılırsa da ücrete bir şey diyemem malum fiyatlar uçuk.

Yaptığınız en büyük hata çakma PS4 kolu almak olmuş. 2.el vs. alsaydınız orijinali keşke. Çok çabul bozuluyorlar çakma olanlar. Nereden almıştınız?

Sadece analog değişecekse ucuzdur ama sıkıntı başka yerdeyse pahalıya gelebilir.

Maalesef sorunu bende çözemedim zaten bu 3.günüm oluyor kolla sağ analog çok iyi ama sol analog hareket ettirince orta noktaya geri gelmesi uzun sürüyor onu çözemedim.
Yaptığınız en büyük hata çakma PS4 kolu almak olmuş. 2.el vs. alsaydınız orijinali keşke. Çok çabul bozuluyorlar çakma olanlar. Nereden almıştınız?
N11 adlı siteden 2.el kollara pek güvenemedim. Sıfırıda çok pahalıydı o yüzden alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…