M MiningciAGA Picopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 701 Çözümler 4 9 Nisan 2022 #11 frankenstein0 dedi: N11 adlı siteden 2.el kollara pek güvenemedim. Sıfırıda çok pahalıydı o yüzden alamadım Genişletmek için tıkla... Letgo'dan, Sahibinden'den vs. deneyerek alabilirdiniz aslında.
frankenstein0 dedi: N11 adlı siteden 2.el kollara pek güvenemedim. Sıfırıda çok pahalıydı o yüzden alamadım Genişletmek için tıkla... Letgo'dan, Sahibinden'den vs. deneyerek alabilirdiniz aslında.
frankenstein0 Femtopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #12 Hocam maalesef yaptık bir hata düzeltmeye çalışıyoruz şu anda. Yarın bir PS4 tamircilerine gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak
Hocam maalesef yaptık bir hata düzeltmeye çalışıyoruz şu anda. Yarın bir PS4 tamircilerine gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak
M.Aurelius Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #13 frankenstein0 dedi: Hocam maalesef yaptık bir hata düzeltmeye çalışıyoruz şu anda. Yarın bir PS4 tamircilerine gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak Genişletmek için tıkla... Ne yaptın hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2022
frankenstein0 dedi: Hocam maalesef yaptık bir hata düzeltmeye çalışıyoruz şu anda. Yarın bir PS4 tamircilerine gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak Genişletmek için tıkla... Ne yaptın hocam?