Çakma Samsung şarj aleti kullanılır mı?

İsmailKy_Gizli

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, yakın zamanda Samsung cihaz alacağım ve biliyorsunuz ki kutularından şarj aleti çıkmıyor o yüzden ekstra almam lazım. Hepsiburada'da satılan ucuz makineler kullansam cihaza sorun yaratır mı? Ya da orijinal makine kafası alıp çakma kablo almayı düşünüyorum çünkü kablo makine ile aynı fiyatta, çakma kablo aynı şekilde telefona zarar verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, yakın zamanda Samsung cihaz alacağım ve biliyorsunuz ki kutularından şarj aleti çıkmıyor o yüzden ekstra almam lazım. Hepsiburada'da satılan ucuz makineler kullansam cihaza sorun yaratır mı? Ya da orijinal makine kafası alıp çakma kablo almayı düşünüyorum çünkü kablo makine ile aynı fiyatta, çakma kablo aynı şekilde telefona zarar verir mi?

Ben şu an çakma kablo orijinal kafa kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım çakma kablo düzgün kafayla il uapar ama kafa kalitesizse ufak tefek sorun çıkarır.

Sıfır cihaz alacaksanız çoğu modelde içinden kablo çıkıyor cihazların efendim.

Yıllardır yan sanayi adaptör ve kablo kullanıyorum ancak size orijinal almanızı tavsiye ederim her riske karşın.
Teşekkür ederim, Mediamarkt'ta Anker gibi markalarda şarj makinesi ve kablosu üretiyor onlardan kullansam yan sanayi tehlikesi gider mi?

Teşekkür ederim, Mediamarkt'ta Anker gibi markalarda şarj makinesi ve kablosu üretiyor onlardan kullansam yan sanayi tehlikesi gider mi?
Spigen markasını çok övüyor kullanıcılar Samsung tarafında. Spigen'e de bakmanızı öneririm. Bazı adaptörleri ve kabloları super hızlı şarj özelliğini bile destekliyor diye duymuştum.

En basit sorunu söyleyeyim zamanla pilin ömrü kısalır şanslı değilsen şarj soketi yanar tabii böyle bir şey olursa işlemciden tut RAM'e kadar yanma bozulma olur.

Her zaman orijinal kullanmak iyidir telefonunun sağlığını düşünüyorsan orijinal kullan. Orijinalden kastım illa Samsung adaptörü değil Spigen kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı