Çakma şarj aleti kullanmak iPhone 13'e hasar vermiş midir?

Öncelikle bu tarz olayların şakası yok ben çakma şarj aletiyle şarj ettim şarj kablosunun ucu ısındı sanki ateşe atmışlar gibi dikkat edelim bu konuda.

Arada öyle oluyor mesela şarjım 15 kaldığında bazen 2 dakikada sıfır oluyor bazen yarım saatte bitiyor tabii benimki Samsung IPhone'yi bilemem ama arada oluyor.

Benim eski Xiaomi öyleydi, 1-2 saat içinde 100'den 1'e düşerdi, sonra en az yarım saat 1 de çalışırdı, garantiye yollamıştım bir şey yok deyip geri yollamışlardı. Artık telefon alırken en çok korktuğum şey bu.

Samsung hiç zarar vermiyor. S6Edge S10 hep araç şarjıyla şarj oldu pil 5 yılda yüzde 78 indi.

Üç harfli marketlerin veya benzincilerin sattığı 10 liralık şarj aletlerini kullandıysan sorun yaratmış olabilir.

Üç harfli marketlerin veya benzincilerin sattığı 10 liralık şarj aletlerini kullandıysan sorun yaratmış olabilir.
Yok o kadar kalitesiz değil hocam şimdi sabah beşte 65 di şarjı hiç kullanmadan 60 olmuş İphone 13 üm

Şuan bu normal mi bilmiyorum

markası mtl hocam fark eder mi

Son düzenleme:
Arkadaşlar orijinal kablo ve adaptör aldım şimdi. Çakma şarjın doldurduğu pili bitirmeme gerek var mı ne yapsam daha sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…