Çakma Xbox 360 kolu alınır mı?

Çakma diye farklı bir ürün yollayanlar olabiliyor. Ben şahsen çakma ürünleri önermiyorum.
Logitech uygun fiyatlı ürünlerine göz atabilirsin. Çoğu oyunu destekliyor. Ama harici uygulama yüklemeden gerekebilir.

Hepsiburada vb. yorumları okuyun. Bazı satıcıların elinde halen Xbox 360 kontroller olabiliyor. Ya da ikinci el arayabilirsin.

Screenshot_8.png

Screenshot_9.png

Hayır alınmaz. Çakma olduğunu gerçekten çok belli ediyorlar. Kullanılan plastik hiç güven vermiyor, deadzonelar olması gerektiğinden daha büyük oluyor, bumper ve triggerlar kalitesiz hissettiriyor. Onun yerine biraz para biriktirip düzgün bir şey almanızı öneririm.

Çakma Xbox 360 kolu almak yerine benzer bir kol alsan daha iyi değil mi?
Tasarım olarak diyorsan "Monster Pusat" tercih edilebilir.
Aslında demek istediğim çakma bir model almaktansa düşük seviye bir model almak daha mantıklı olabilir.
Monster Pusat kullanıyorum. Hem DS4 de kullanıyorum. Pusat bana DS4'ü aratmıyor desem yalan olmaz. Şarjı da çok çok iyi gidiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı