Çakma diye farklı bir ürün yollayanlar olabiliyor. Ben şahsen çakma ürünleri önermiyorum.
Logitech uygun fiyatlı ürünlerine göz atabilirsin. Çoğu oyunu destekliyor. Ama harici uygulama yüklemeden gerekebilir.
Hepsiburada vb. yorumları okuyun. Bazı satıcıların elinde halen Xbox 360 kontroller olabiliyor. Ya da ikinci el arayabilirsin.
Microsoft Xbox 360 Common Controller Win Kablolu Uzaktan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Çakma Xbox 360 kolu almak yerine benzer bir kol alsan daha iyi değil mi?
Tasarım olarak diyorsan "Monster Pusat" tercih edilebilir.
Aslında demek istediğim çakma bir model almaktansa düşük seviye bir model almak daha mantıklı olabilir.
Hayır alınmaz. Çakma olduğunu gerçekten çok belli ediyorlar. Kullanılan plastik hiç güven vermiyor, deadzonelar olması gerektiğinden daha büyük oluyor, bumper ve triggerlar kalitesiz hissettiriyor. Onun yerine biraz para biriktirip düzgün bir şey almanızı öneririm.
2. ele pek güvenmiyorum ve fiyatı 130 TL.
hepsiburada.com/microsoft-xbox-360-kablolu-oyun-kolu-pc-uyumlu-p-BSSARFST01380?magaza=CRKTEKNOLOJİ&wt_gl=cpc.6833.shop.nelk.video-games-ssc&gclid=CjwKCAjw8df2BRA3EiwAvfZWaLWv_mn1_KqqyJ45f9M-Up-IerKQDUP4CmiDgoTxWULN4HnvXLmG1xoCIXcQAvD_BwE
Çakma Xbox 360 kolu almak yerine benzer bir kol alsan daha iyi değil mi?
Tasarım olarak diyorsan "Monster Pusat" tercih edilebilir.
Aslında demek istediğim çakma bir model almaktansa düşük seviye bir model almak daha mantıklı olabilir.