Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.312 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 29 Kasım 2023 #1 Çoğu yerde yapanı gördüm. Klavyemde bir - iki tuş basmıyor. Çakmak gazı sıkmak zararlı mı?
HKHBHKK APORIQ Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 344 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2023 #2 Baba yak hadi bi' klavye dahaa...
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #3 Olmadı siğara içeceğin zaman onu kullan. Yak bi klavye oh sönene kadar iç
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 29 Kasım 2023 #4 Çakmak gazı ile klavyenin çalışma mekanizmasının hiç bir ilgisi yok. Belki kimyasını değiştirip fiziksel bir sorunu çözüyordur ama basmama sorununu çözeceğini sanmıyorum o şekilde.
Çakmak gazı ile klavyenin çalışma mekanizmasının hiç bir ilgisi yok. Belki kimyasını değiştirip fiziksel bir sorunu çözüyordur ama basmama sorununu çözeceğini sanmıyorum o şekilde.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.312 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 29 Kasım 2023 #5 KargaReis27 dedi: Olmadı siğara içeceğin zaman onu kullan. Yak bi klavye oh sönene kadar iç Genişletmek için tıkla... Bıraktım hocam.
KargaReis27 dedi: Olmadı siğara içeceğin zaman onu kullan. Yak bi klavye oh sönene kadar iç Genişletmek için tıkla... Bıraktım hocam.
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #6 Monarch Leviathan dedi: Bıraktım hocam. Genişletmek için tıkla... Valla hocam o zaman diyeceğim tek şey alakasız olduğu. Çakmak gazı ile klavye mantıksız.
Monarch Leviathan dedi: Bıraktım hocam. Genişletmek için tıkla... Valla hocam o zaman diyeceğim tek şey alakasız olduğu. Çakmak gazı ile klavye mantıksız.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.312 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 29 Kasım 2023 #7 KargaReis27 dedi: Valla hocam o zaman diyeceğim tek şey alakasız olduğu. Çakmak gazı ile klavye mantıksız. Genişletmek için tıkla... Sıkınca geçici çözüyormuş diye duydum. Üfleyince biraz geçiyor sonra tekrar bozuluyor.
KargaReis27 dedi: Valla hocam o zaman diyeceğim tek şey alakasız olduğu. Çakmak gazı ile klavye mantıksız. Genişletmek için tıkla... Sıkınca geçici çözüyormuş diye duydum. Üfleyince biraz geçiyor sonra tekrar bozuluyor.
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #8 Monarch Leviathan dedi: Sıkınca geçici çözüyormuş diye duydum. Üfleyince biraz geçiyor sonra tekrar bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım hocam.
Monarch Leviathan dedi: Sıkınca geçici çözüyormuş diye duydum. Üfleyince biraz geçiyor sonra tekrar bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım hocam.