Çakmaklığa takılan USB'den müzik çalma aparatı önerisi

RegoslaX

Hectopat
Daha fazla  
Özel bir adı var mı bilmiyorum. Amacım FM Transmitter değil sadece USB girişi olsun kablolu müzik açayım. Bluetooth gibi bir derdim yok. Çakmaklıkta USB girişi olsun kabloyu takayım kullanayım. Öyle radyodan ayarlayıp telefonu bağlamak istemiyorum. Her türlü önerinize açığım. İyi sosyaller.

O tarz ürünlerim tamamında aletten ve arabanın teybinden belirli bir frekansı ayarlaman gerek ses çalmak için sadece Bluetooth için geçerli değil.

Araç nedir? Bunun yerine arabaya eğer uyumluysa AUX girişi yaptırabilir yada Bluetooth modülü taktırabilirsiniz.

Araç 2007 Ford Focus en boşu.

O tarz ürünlerim tamamında aletten ve arabanın teybinden belirli bir frekansı ayarlaman gerek ses çalmak için sadece Bluetooth için geçerli değil.

Araç nedir? Bunun yerine arabaya eğer uyumluysa AUX girişi yaptırabilir yada Bluetooth modülü taktırabilirsiniz.
Hocam araçta herhangi bir sıkıntı yaratır mı?Yanma durumu felan olur mu diye merak ediyorum.

Yok bir şey olmaz.

Arkadaşımda 2006 focus vardı ghia paket Sony müzik sistemli, onun torpido gözünün içinde AUX girişi mevcuttu. Aracı yeni aldıysanız ve var mı yok mu emin değilseniz bir kontrol edin. Ama paket farkından doalyı sizde olamyabilir.

Şehrinizde sanayideki ses sistemi ve tuning dükkanlarına gidip onlara sorabilirsiniz nasıl yapabilirim ne takılabilir diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı