Arkadaşlar motora takmak için bu üründen aldım çakmaklık girişli olduğu için + - kablosunu nereden alacağım kabloyumu keseceğim yoksa çakmaklığın içini mi açacağım ya da daha iyi bir yolunu bilen biri var mı?
Halidi Araç Içi Aydınlatma Kumandalı Müziğe Duyarlı RGB I 9 LED Ayak Altı LED ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Halidi Araç Içi Aydınlatma Kumandalı Müziğe Duyarlı RGB I 9 LED Ayak Altı LED fırsatlarını kaçırma.
Arkadaşlar motora takmak için bu üründen aldım çakmaklık girişli olduğu için + - kablosunu nereden alacağım kabloyumu keseceğim yoksa çakmaklığın içini mi açacağım ya da daha iyi bir yolunu bilen biri var mı?
Halidi Araç Içi Aydınlatma Kumandalı Müziğe Duyarlı RGB I 9 LED Ayak Altı LED ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Halidi Araç Içi Aydınlatma Kumandalı Müziğe Duyarlı RGB I 9 LED Ayak Altı LED fırsatlarını kaçırma.
Biraz pahalı almışsınız. Bağlamak içinse kablo arasına sigorta soketi koymanız kullanılan yeri daha azaltıcaktır ama uğraşmak istemiyorum derseniz ise muhtemelen çakmaklığın içerisinde + kutbuna bağlı bir sigorta bulunuyordur, uç kısmı + yan taraflar ise - kutuptur.
Biraz pahalı almışsınız. Bağlamak içinse kablo arasına sigorta soketi koymanız kullanılan yeri daha azaltacaktır ama uğraşmak istemiyorum derseniz ise muhtemelen çakmaklığın içerisinde + kutbuna bağlı bir sigorta bulunuyordur, uç kısmı + yan taraflar ise - kutuptur.