1 117084 Kilopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.944 Makaleler 4 Çözümler 11 3 Ekim 2018 #1 14:38de çalan müziğin adını bilen var mı acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
14:38de çalan müziğin adını bilen var mı acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MuratBurak Hectopat Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2018 #2 Sanırım şarkının adı Olmaz İlaç Sine-i Sad Pareme. Kim söylüyor bilmiyorum ama böyle bir versiyonu var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et NOT: Sanırım konu müzik bölümünde de açılabilirdi.
Sanırım şarkının adı Olmaz İlaç Sine-i Sad Pareme. Kim söylüyor bilmiyorum ama böyle bir versiyonu var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et NOT: Sanırım konu müzik bölümünde de açılabilirdi.
1 117084 Kilopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.944 Makaleler 4 Çözümler 11 4 Ekim 2018 #3 İlk anladığım kadarıyla sözlerine baktım bunu buldum ama aynısı değil sanki. Yada istediğim tarzda söyleyenini bulmam lazım.
İlk anladığım kadarıyla sözlerine baktım bunu buldum ama aynısı değil sanki. Yada istediğim tarzda söyleyenini bulmam lazım.