Caleron J4105 için hangi Chrome OS kurulmalı?

ayberk2310ofpc

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 gb ram 120 gb hikvision c100 sata 3 ssd intel core i5 2430m 2.40 ghz intel hd graphics 3000
Meslek
pc
CPU caleron J4105. Sizce Rammus mu volter mi zork mu kurmam gerek Zork AMD için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar varyasyonu olduğunu sizden duydum. Biraz araştırma yaptım, kullanıcılar Rammus'un daha stabil olduğundan bahsetmişler. Sizde bunu kurup deneyin. Alta video bırakayım, Linux Mint ISO'su ile beraber kullanılıyor. Bu arada neden Chrome OS kullanmak istiyordunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşimin bilgisayarına kuracağım Windows kaldırmıyor Linux anlamıyor ve Android oyunları oynuyor PUP ve Minecraft bende Chrome OS kurmayı deneyeceğim Chrome OS Flex kurdum ama Play Store yok ve APK kurulmuyor.

Yukarıdaki videoya göre kurulumu gerçekleştirmeyi deneyin. Eğer olmaz ise Mint Xfce kurun, içine anbox kurup APK dosyalarını çalıştırmayı denersiniz. Eğer denemek istersen Windows 10 LTSB 2015/16 da kurabilirsin.

Hocam bu arada APK kuruluyor mu yoksa sadece Play Store mi?

İçinde Play Store yüklü geliyor olması lazım. Eğer yoksa ve APK kurabiliyorsan içine Aurora Store kurabilirsin.

Hocam hiç biriyle uğraşmayın, bence FydeOS kurun. O da ChromeOS tabanlı. Ve kurulumu orjinalinden daha basit.
İçerisinde Play Store'da mevcut ve APK çalıştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…