Çalgı Çengi

Gudermes

Hectopat
Çalgı Çengi

9p483.jpg

Fragman

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ankaralı 2 arkadaşın yaşadığı birbirinden komik olayların anlatıldığı çalgı çengi muhteşem bir yapıt. İzlemeyen herkesin izlemesi gerekir. Flimin ikincisi çekilecektir. Şu an kahramanlarımı İşler Güçler diye bir dizi çekmektedirler. Cem Yılmaz maddi manevi desteklemiştir yapıtımızı.

Yapım: 2012 - Türkiye,
Tür: Komedi , Macera
Yönetmen: Selçuk Aydemir,
Oyuncular: Ahmet Kural, Murat Cemcir
Senaryo: Selçuk Aydemir

Cem Yılmaz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ahmet Kural - Murat Cemcir

Son düzenleyen: Moderatör:
Paylaşım için teşekkürler bu filmin hayranlarındanım diyebilirim, Ankara'da uzun seneler yaşamış biri olarak diyebilirim ki üniversitede dahi la bebeli konuşan birçok arkadaşım vardı onun için filmi izlerken gerçekten çok güldüm, bir de çok samimi içten bir film. Oyuncular kendilerini vererek yeteneklerini konuşturmuşlar.

Şimdiki dizi ve filmlere baktığımızda ne kadar yapmacık geliyor gerek replikler gerekse aktörlerin oyunculukları ama burdaki samimiyete ben de inandım. Bir de filmi izledikten sonra ne kadar büyük güçlükler içinde çekildiğini öğrendiğimde istenince ne kadar güzel işlerin ortaya koyabileceğini anladım, bir de bildiğim kadarıyla filmin çekimlerinde yönetmenin cebinde 30 bin lira para varmış. Şu yapımcılar gidip eften püften filmlere sponsor oluyorlar, bu filme ise başta destek vermemişler ya. Ne kadar arkadaşımla konuştuysam hepsinden de olumlu tepkiler aldım filmle ilgili, hatta bayan arkadaşlarım bile çok beğendiklerini söylediler. Böyle çalışkan gençlere destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Doğrudur maddi anlamda kısıtlı bir durumda yola çıkmışlardır ki sonradan Cem Yılmaz katkı sağlamıştır. Son zamanlarda yapılmış farklı ve doğal komedidir. SSize burdada katılıyorum oyunculuk gerçekten önemli bir seviyede.. İşler güçlerde gayet güzel gitmektedir.

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı