Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2013 #1 Aynı hatayı alıyorum. Notebook yere düştü, garantiye gönderdiğim zaman kullanıcı hatası olur mu ? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2013
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 4 Şubat 2013 #2 Büyük ihtimalle kullanıcı hatası olmaz ama diski bozmuşsun gibi. Garantiye yollarsan verileri silerler. Kendin de yeni disk alıp takabilirsin.
Büyük ihtimalle kullanıcı hatası olmaz ama diski bozmuşsun gibi. Garantiye yollarsan verileri silerler. Kendin de yeni disk alıp takabilirsin.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2013 #3 Biraz daha inceleyince 1 tane daha hata olduğunu gördüm. HDD'i söküp verileri yedekledim. Kardeşimin Notebook'u yumruklaması sonucu disk haşat oldu Çözüm: Konu kilitlenebilir, yeni HDD aldım.
Biraz daha inceleyince 1 tane daha hata olduğunu gördüm. HDD'i söküp verileri yedekledim. Kardeşimin Notebook'u yumruklaması sonucu disk haşat oldu Çözüm: Konu kilitlenebilir, yeni HDD aldım.