Hocam bir takımda oynuyorsanız bu soruya zaten biz cevap veremeyiz ama halı sahada vs diyorsanız; Adamı karşınıza alın hafif kambur durun iyice odaklanın topun gittiği yere ayak koyun.Karşı takımda sürekli bir çalım atan oluyor. Ve o gelirken bana yaklaşınca çift vuruş yapıp geçiyor. Ve çok hızlı yaptığı için engel olamıyorum. Beni geçmemesi için yani çalım yememem için ne yapmam lazım?
Yok takım değil halı saha.Hocam bir takımda oynuyorsanız bu soruya zaten biz cevap veremeyiz ama halı sahada vs diyorsanız; Adamı karşınıza alın hafif kambur durun iyice odaklanın topun gittiği yere ayak koyun.
Üzerime gelirken ben de onun üzerine gidiyorum yapmayayım mı?Eğer genellikle aynı hamleyi yapıyorsa önceden tahmin edip o tarafa geçmeye çalışabilirsiniz. Belki hamle yapmadan önünde durabilirsiniz.
Rakip üzerinize gelirse sizde geri gidin ve şut atmasına izin vermeyin.
Hayır hocam yapmayın hafif geri geri gidin topa ve adama odaklanın.Üzerime gelirken ben de onun üzerine gidiyorum yapmayayım mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.