Çözüldü Çalınan banka kartları Discord üzerinden dağıtılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AsosyalPanda

Hectopat
Merhaba arkadaşlar geçen günlerde bir Discord adresine davet edildim ve bu Discord neyin nesi diye düşünüp adminle konuştum. Adamlar anydesk üzerinden senin 3 tane YouTube hesabının olmasını ve onlara giriş yapmalarını istiyorlar. Giriş yaptığın hesaplardan kendi YouTube kanallarına katıl yapıyorlar. Bunları yaptıktan sonra senin Steam hesabına 200 TL gibi bir yükleme yapıyorlar. Ben biraz düşündüm ve neden böyle bir şey yapıyorlar dedim sonra bir moderatörleri beni özelden arayıp bu yaptıkları şeylerin yasal olmadığını hatta çalınan banka kartlarından yapıldıklarını söyledi ama benim bir arkadaşım aynı işlemi yaptığını ve 2 haftadır hiçbir şey olmadığını söyledi. Sizce yapmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalıntı parayı neden almak istiyorsun ki? Gidip bunu yapanları şikayet etmek yerine hala para peşine düşmüşsün çok yazık.

Anlattığın gibi bir durum ise ve de karakterin ve şerefin el veriyorsa yap.

Bence yapma, eğer kartların çalındığı ortaya çıkarsa kimin kullandığını bulmak isteler, YouTube'da onların bilgisayarını değil sizin bilgisayarınız kullanıldığı için şüpheli siz olursunuz, sizi ortak ediyorlar gibi

Anladığım kadarıyla sorduğun soru; bu doğru mu ya da yanlış mı değil. Bunu yaparsam yakalanır mıyım? Sen önce bu durumun ahlak muhasebesini yap. Kanunlar cezalandıracak olmasa her türlü pisliği yapacak mısın yani?
Evet yakalanma ihtimalin var, şebeke çökerse seni ve arkadaşını ele vermemeleri için bir tek sebep söyle bana? 200 lira için suça ortak olacaksın, belki de çete üyesi olmakla yargılanacaksın, ihtimali bile korkunç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…