Çalınan blog nasıl geri alınır?

KEHRİBAR2

Centipat
Daha fazla  
Blogpsot hesabımın bağlı olduğu maile giriş yapıyorum ama blogspot hesabım yok. İki ihtimal var, ya blogger kapattı ancak blogger kapattı ise bana mail atması lazım böyle bir mail yok. İkinci ihtimal bloğum çalındı. Bloğumun URL'sini tarayıcıya yazınca " maalesef xxxxx.blogspot.com adresindeki blog kaldırıldı. Bu adres, yeni bloglar için kullanılabilir değil." bilgisi çıkıyor. Mail adresimi ele geçirmeden bloğum nasıl çalındı ki? Veya yukarıda "blogger kapattı ise bana mail atması lazım" diye yazdım da blogger kapattı ise mail ile bilgi verir mi bana? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olasılıklar:
  • Blogger kendisi kaldırmış olabilir. Kendisi kaldırdığında nasıl oluyor bilmiyorum. O yüzden bu konuda daha fazla detay veremem.
  • Kötü niyetli bir kişi google hesabınıza girip blogunuzu kaldırmış olabilir. Adres olarak çalmış olamaz çünkü bloggerda bir kez alınan bir adresi sildiğinizde bir daha başka kimse o alan adını alamıyor.
Veya yukarıda "blogger kapattı ise bana mail atması lazım" diye yazdım da blogger kapattı ise mail ile bilgi verir mi bana?
Blogger'a hiç bir şekilde ulaşabileceğinizi düşünmüyorum. Google sadece ödeme yapılan servislerde canlı müşteri hizmetleri desteği sunuyor.

Olasılıklar:
  • Blogger kendisi kaldırmış olabilir. Kendisi kaldırdığında nasıl oluyor bilmiyorum. O yüzden bu konuda daha fazla detay veremem.
  • Kötü niyetli bir kişi google hesabınıza girip blogunuzu kaldırmış olabilir. Adres olarak çalmış olamaz çünkü bloggerda bir kez alınan bir adresi sildiğinizde bir daha başka kimse o alan adını alamıyor.

Blogger'a hiç bir şekilde ulaşabileceğinizi düşünmüyorum. Google sadece ödeme yapılan servislerde canlı müşteri hizmetleri desteği sunuyor.

Şimdi Blogger hesabı kapatmış olamaz burası kesin. Konu başlığını açarken blogumun çalınması olayı ile ilgili şoktaydım, Blogger mi kapattı diye süphemi yazdım. Blogger o hesapla ilgi bir yazı konusunda bana uyarı yaptı ben de o yazıyı uyarıyı dikkate alarak düzenledim. Bloğumdaki yazılar tamamen ciddi konulardı. Yani blogger hesap kaldırırken bile açıklama yapar. Yazıdaki bir uygunsuzluğu bile bildiren BLogger uyarı yapmadan hesabı kapatmaz. O hesabı birisi çaldı. Ve hesabın urlsini değiştirdi. Hesapta 200 e yakın yazı vardı ancak yazıların çok azını Google indexlemişti. İndexlediği başlıkların tam adı aklımda olsa o başlıklarla google de arama yapıp bulabilirim ama aklımda değil. Hesabı ele geçiren kişi tüm yazıları silmiş ve urlyi değiştirmiş de olabilir. benim merak ettiğim o blogspot hesabıma bağlı gmail hesabıma ulaşımım var. Bu durumda hesabı çalan şahıs daha sonra gmail hesabımı kullanmam için bana bıraktı yine yada gmail hesabımı ele geçirmeden bloğumu sildi veya urlsini değiştir ama buda imkansıza yakın birşey. Büyük ihtimal gmail hesabımı geri verdi. Bloğumdan ne istedi ki? kimseye hakaret falan etmeden hukuki konular başta olmak üzere çeşitli konularda bilgiler vardı.

Bloğumdaki tüm yazıları gösterebilecek internet sitesi arşiv arama motoru var mı internet aleminde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı