Steam Çalınan CS2 hesabında hile kullanıldığında ban yeme ihtimali var mıdır?

• Konuyu başlatan snr808
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 90

snr808

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşımın çalınan hesabından benim hesabıma giriş yapılmış. Demo kaydından baktığımda hile kullandıklarını fark ettim, hesap detaylarından giriş yapılan konum Rusya olarak görünüyor ve Rusça mesajlaştıklarını fark ettim. Hesabımı geri aldım fakat VAC ban yemekten endişeliyim. Steam Desteğe, hesabımın çalındığını ve oyun içindeki hile aktivitelerinin bana ait olmadığını belirten bir destek talebi gönderdim. Üzerinden altı saat geçti; bu durumda ban alma ihtimalim var mı?

Ayrıca, hesabı çalan kişi bakiyemle kendi hesabına oyun hediye etmişti. Bu işlemler için de iade talebi oluşturdum. Bunun bir faydası olur mu?

Yirmi dört dakika gözüküyor ama bu ekran görüntüsünü fark ettiğimde çekmiştim. image.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Var, hesap güvenliğinden sen sorumlu olduğun için çalınmış olması bir şey ifade etmiyor. Hile kullanıldıysa ve tespit edilirse ban yer hesap.

@snr808, hesap güvenliği tamamen sizin sorumluluğunuzda. Her şeyden önce hesabınızı güvene almanız, çaldırmamanız gerekiyor. Çaldırdıktan sonra hesap VAC ban yerse hiçbir şekilde banınız kaldırılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı