Bugün sabah saatlerinde toplamı 300 dolar olan skinlerim (bıçak, silahlar ve ajanlar) çalındı. Steam'e mesaj yazdım daha bir geri dönüş yok. Bilen varsa yardım etsin.
Bugün sabah saatlerinde toplamı 300 dolar olan skinlerim (bıçak, silahlar ve ajanlar) çalındı. Steam'e mesaj yazdım daha bir geri dönüş yok. Bilen varsa yardım etsin.
Steam hiçbir şey yapmaz, dönüş beklemenize gerek yok.
Net bir şekilde belirtmişler:
Steam Destek, hesabınızdan giden herhangi bir öğeyi takaslar, Pazar işlemleri, silmeler veya hediye etmeler dahil olmak üzere sebebi ne olursa olsun kurtarmaz.
Steam hesabınızı korumak sizin sorumluluğunuz altındadır.
Çalınan skinlerimin olduğu hesap benim main hesabım yan hesaptaki skinleri buraya taşımak istiyorum ama çalınır diye korkuyorum hesabımı nasıl daha güvenli hale getiririm (Steam Guard'ı var)
Çalınan skinlerimin olduğu hesap benim main hesabım yan hesaptaki skinleri buraya taşımak istiyorum ama çalınır diye korkuyorum. Hesabımı nasıl daha güvenli hale getiririm? (Steam Guard'ı var.)
Güvenliğinden emin olmadığın kabataslak sitelere giriş yapma, QR kodunu okutma. Birileri seni arkadaş ekleyip ''50 dolar cüzdan kodu senin için, takımımıza katılmak ister misin?'' gibi şeyler söyleyip bağlantılar attığında, giriş yapmanı istediklerinde o bağlantıları açma, giriş yapma.
Güvenliğinden emin olmadığın kabataslak sitelere giriş yapma, QR kodunu okutma. Birileri seni arkadaş ekleyip "50 dolar cüzdan kodu senin için, takımımıza katılmak ister misin?" gibi şeyler söyleyip bağlantılar attığında, giriş yapmanı istediklerinde o bağlantıları açma, giriş yapma.
Güvenliğinden emin olmadığın kabataslak sitelere giriş yapma, QR kodunu okutma. Birileri seni arkadaş ekleyip "50 dolar cüzdan kodu senin için, takımımıza katılmak ister misin?" gibi şeyler söyleyip bağlantılar attığında, giriş yapmanı istediklerinde o bağlantıları açma, giriş yapma.