X Xur Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #1 Merhaba. Discord hesabım çalındı. Çalan kişi Gmail ve parolayı değiştirdi. Ama telefonum kayıtlı, o hesabı alabilir miyim?
Merhaba. Discord hesabım çalındı. Çalan kişi Gmail ve parolayı değiştirdi. Ama telefonum kayıtlı, o hesabı alabilir miyim?
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 21 Şubat 2021 #2 Telefonunuzdan hala girebiliyorsanız kolayca alırsınız. Giremiyorsanız Discord desteğe yazın.
Mikami Hectopat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #3 https://support.discord.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=360000029731 linkinden rapor gönderebilirsin. Güven ve Güvenliği seç.
https://support.discord.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=360000029731 linkinden rapor gönderebilirsin. Güven ve Güvenliği seç.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.998 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #4 Xur dedi: Merhaba. Discord hesabım çalındı. Çalan kişi Gmail ve parolayı değiştirdi. Ama telefonum kayıtlı, o hesabı alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Diğer yorumlara göre umarım alabilirsiniz, aldıktan sonra google authenticator ile 2 aşamalı doğrulamayı aktifleştirirseniz, hesabınızın tekrardan çalınma şansının %80 azalacağını düşünüyorum.
Xur dedi: Merhaba. Discord hesabım çalındı. Çalan kişi Gmail ve parolayı değiştirdi. Ama telefonum kayıtlı, o hesabı alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Diğer yorumlara göre umarım alabilirsiniz, aldıktan sonra google authenticator ile 2 aşamalı doğrulamayı aktifleştirirseniz, hesabınızın tekrardan çalınma şansının %80 azalacağını düşünüyorum.
S st0rm1 Picopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 54 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #5 Xur dedi: Merhaba. Discord hesabım çalındı. Çalan kişi Gmail ve parolayı değiştirdi. Ama telefonum kayıtlı, o hesabı alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 2 aşamalı doğrulama ile alabilirsin telefon numaranı e posta kısmına yaz şifremi unuttum yap gelen kodu gir hesabına girersin.
Xur dedi: Merhaba. Discord hesabım çalındı. Çalan kişi Gmail ve parolayı değiştirdi. Ama telefonum kayıtlı, o hesabı alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 2 aşamalı doğrulama ile alabilirsin telefon numaranı e posta kısmına yaz şifremi unuttum yap gelen kodu gir hesabına girersin.