emirbne12 Zeptopat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #1 Discord'da hesabım çalındı ve çalan kişi e postamı değiştirdi. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2023
zuvuyo Centipat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #2 E postası sende varsa şifremi unuttum, tek yol bu. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #3 emirbne12 dedi: Discord'da hesabım çalındı ve çalan kişi e postamı değiştirdi. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Discord desteğe ulaşın. Artı 0 Eksi
emirbne12 dedi: Discord'da hesabım çalındı ve çalan kişi e postamı değiştirdi. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Discord desteğe ulaşın.
KS KS emirbne12 Zeptopat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #4 zuvuyo dedi: E postası sende varsa şifremi unuttum, tek yol bu. Genişletmek için tıkla... Dostum e-posta bende var. Çalan kişi uygulamadan şifremi değiştirdi ve şifremi unuttum deyince eski bağlı e postama gelmiyor şifre cumali_032 dedi: Discord desteğe ulaşın. Genişletmek için tıkla... Ulaştımda çok ümitli değilim. Keşke Arayabileceğim bir numaraları olsa Artı 0 Eksi
zuvuyo dedi: E postası sende varsa şifremi unuttum, tek yol bu. Genişletmek için tıkla... Dostum e-posta bende var. Çalan kişi uygulamadan şifremi değiştirdi ve şifremi unuttum deyince eski bağlı e postama gelmiyor şifre cumali_032 dedi: Discord desteğe ulaşın. Genişletmek için tıkla... Ulaştımda çok ümitli değilim. Keşke Arayabileceğim bir numaraları olsa
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #5 emirbne12 dedi: Dostum e-posta bende var. Çalan kişi uygulamadan şifremi değiştirdi ve şifremi unuttum deyince eski bağlı e postama gelmiyor şifre Ulaştımda çok ümitli değilim. Keşke Arayabileceğim bir numaraları olsa Genişletmek için tıkla... Numaraları yok. Destek ilk e-posta sizde olduğu için geri verme şansı var. Artı 0 Eksi
emirbne12 dedi: Dostum e-posta bende var. Çalan kişi uygulamadan şifremi değiştirdi ve şifremi unuttum deyince eski bağlı e postama gelmiyor şifre Ulaştımda çok ümitli değilim. Keşke Arayabileceğim bir numaraları olsa Genişletmek için tıkla... Numaraları yok. Destek ilk e-posta sizde olduğu için geri verme şansı var.
KS KS emirbne12 Zeptopat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #6 zuvuyo dedi: E postası sende varsa şifremi unuttum, tek yol bu. Genişletmek için tıkla... Dostum sağol. Bir daha denedim ve oldu cumali_032 dedi: Numaraları yok. Destek ilk e-posta sizde olduğu için geri verme şansı var. Genişletmek için tıkla... Dostum ilk yazan arkadaşın çözümünu bir daha denedim ve oldu. Sağol Artı 0 Eksi
zuvuyo dedi: E postası sende varsa şifremi unuttum, tek yol bu. Genişletmek için tıkla... Dostum sağol. Bir daha denedim ve oldu cumali_032 dedi: Numaraları yok. Destek ilk e-posta sizde olduğu için geri verme şansı var. Genişletmek için tıkla... Dostum ilk yazan arkadaşın çözümünu bir daha denedim ve oldu. Sağol