Çözüldü Çalınan Discord hesabı nasıl kurtarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BenEnsar

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün DC hesabım çalındı ve şifrem değişti ancak Gmail değişmedi. Hesaba girince ise yeni şifre dedikten sonra 2 asamali doğrulama istiyor ancak ben 2 asamali dogrulama koymadım. Bilen var mı?

Not: Şifre değişti, Gmail değişmedi hesaba girince bana yeni şifre diyor yapınca da bana 2 asamali doğrulama gir diyor, nasıl girebilirim? 2 asamali dogrulamayi ben koymadım.

Çözüm
Merhaba bende size teşekkür ederim kimse bana teşekkür etmiyordu moral oldu sağ olun. Başka biriside böyle bir sorununda ne yapacağını bilmesi için süreci anlatabilir misiniz?

Tabii ki.
Şimdi ilk olarak, hesabınız çalındı ve ne olacağını bilmiyorsunuz, ayrıca 2 aşamali doğrulamayi etkinlestirdi.
Şimdi ilk olarak Discord destek sitesine girip oradan hesabım çalındı deyip oradaki yönerge talimatlarını yazmalısınız. Sonra gmailinize (birkaç saat sonra) bu işlemi onayladığınizi belirtecek bir mesaj gelecek, ondan sonra siz o mesajı yanıtlayip onaylıyorum yazmalısınız. Ondan sonra size bir gün veya birkaç saat içinde gmailinize hesabınızla ilgili bilgi verilcektir ve iki asamali doğrulama kaldırıldığı belirtilecektir. Bu kadar! İyi günler!
Google Authenticator.
Evet ona girdim gmailimide girdim ama orda gelen kodu yazinca olmuyor

Merhaba, az önce dediğiniz gibi yaptım ve Gmail'ime Discord uzun bir metin yolladı ve şunları dedi:

Bunu yapmamız için hesabı askıya almamız gerekiyor, devam etmek için bu mesajı aldigini yanıtlar mısın? Dedi.

Bende:
Merhaba, evet yanıtı aldım çok teşekkürler :)
Umarım hesabımı kurtarabilirsiniz :) iyi günler!
Dedim.
İnşAllah kurtarabilirler :)

Evet ona girdim gmailimide girdim ama orada gelen kodu yazinca olmuyor.

Merhaba, az önce dediğiniz gibi yaptım ve Gmail'ime Discord uzun bir metin yolladı ve şunları dedi:

Bunu yapmamız için hesabı askıya almamız gerekiyor, devam etmek için bu mesajı aldigini yanıtlar mısın? Dedi.

Bende:
Merhaba, evet yanıtı aldım çok teşekkürler :)
Umarım hesabımı kurtarabilirsiniz :) iyi günler!
Dedim.
İnşallah kurtarabilirler :)

Hocam direkt evet yazsaydınız. Eğer Türk destek yetkilisi yazmas ise çeviri kullanıp yazıyorlar yazım kurallarına dikkat edin yanlış anlayabilirler.

Merhaba bende size teşekkür ederim kimse bana teşekkür etmiyordu moral oldu sağ olun. Başka biriside böyle bir sorununda ne yapacağını bilmesi için süreci anlatabilir misiniz?

Tabii ki.
Şimdi ilk olarak, hesabınız çalındı ve ne olacağını bilmiyorsunuz, ayrıca 2 aşamali doğrulamayi etkinlestirdi.
Şimdi ilk olarak Discord destek sitesine girip oradan hesabım çalındı deyip oradaki yönerge talimatlarını yazmalısınız. Sonra gmailinize (birkaç saat sonra) bu işlemi onayladığınizi belirtecek bir mesaj gelecek, ondan sonra siz o mesajı yanıtlayip onaylıyorum yazmalısınız. Ondan sonra size bir gün veya birkaç saat içinde gmailinize hesabınızla ilgili bilgi verilcektir ve iki asamali doğrulama kaldırıldığı belirtilecektir. Bu kadar! İyi günler!

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı