Çalınan Discord hesabı üzerinden Roblox hesabı çalınmaya çalışılıyor

CaniDEV

Hectopat
Bu sabah tanımadığım bir hesap Discord üzerinden bana mesaj attı ve yakın bir arkadaşım olan X olduğunu iddia etti. Daha sonra Roblox hesabının çalındığını ve çoğu oyundaki her item'ının silindiğini söyledi ve daha sonra benim hesabımın isim ve şifresini istedi. Tabii ki inanmadım ve ona benim adımı, ikimizin de yakın bir arkadaşı olan Y'nin adını ve hangi ilde yaşadığını sordum. Yaşadığı yer hariç hepsine bilmiyorum dedi ve yaşadığı yeri de yanlış söyledi. Ben de onu engelledim ve geri dönüş yapmadım. Hesabının tamamen ban yememesi için raporlamadım da. Arkadaşımın Discord hesabını geri alması için ne yapabilirim?

Ayrıca Y'den de aynı şekilde hesabını istemiş ve y vermiş. Şu an onunla konuşuyorum, hesabına giriş yapamadığını söylüyor.

Güncelleme: X ile buluşup görüştüm, Roblox ve Discord hesaplarına giremediğini söylüyor. İkisine de t ile başlayan bir Gmail hesabı atanmış ve çift aşamalı doğrulama açılmış. Ayrıca benim de Discord'a eklediğim telefon numarasına durduk yere çift aşamalı doğrulama kodu geldi yani benim hesabıma da girilmeye çalışılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl çaldırdınız? Büyük ihtimalle token ile giriş yapmışlar hesabınıza. Şifrelerinizi değiştirmeyi ve Roblox şifresini değiştirmeye çalışın. Büyük ihtimal token ile giriş yapıp kaydettiğiniz şifrelerle giriyor olabilirler.

Arkadaşım çaldırmış ve ayrıca dediğine göre pişman olup şifresini değiştirmek istemiş fakat hesaptan çıkış yapmışlar ve şifreyi değiştirmişler. Discord'unu geri alabildi fakat Roblox'unu alamadı. Şu anda Roblox hesabı rastgele oyunlara girip "give me your account password and ill buy you 4500 Robux" diyerek hesap çalmaya çalışıyor.

Hesabının şifresini ver 4500 Robux vericeğim diyor heralde. Vermeyin ve arkadaşanıza Roblox hesabı hangi E-postaya bağlıysa değiştirsin.

Dediğim gibi hesabınızın e-postasını, şifresini, ve kaydettiğiniz numarayı değiştirin ve başka numara girin. Yoksa numarasını da alacaklar ve sizi rahatsız edecekler.

Niye ama? Çalınan benim hesap değil ki. Hem arkadaşım da hesabına giriş yapamıyor işte yoksa değiştirecek e-postayı. Arkadaşımın hesabı çalındığı gibi arkadaşımın cihazından çıkış yapılmış, şifre değişmiş ve yeni e-posta atanmış. bu yüzden hesabına girip değiştiremiyor.

Arkadaşım hesabı geri alabilmiş. Şifresini direkt değiştirdi inşallah bir daha çaldırmaz artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…