Çalınan e-posta geri alınabilir mi?

emressz

Femtopat
Daha fazla  
Geçen yaz sürekli eğlendiğim bir arkadaşım vardı ve bazı oyunlarda eklenti kullanıyorduk. Bu arkadaşım bir gün bana kendi yaptığı Config dosyasını gönderdi ve bende ona güvendiğim için açtım fakat çalışmadı bende ona çalışmadığını söyledim o da bana fixlenmiş hali diyerek başka bir dosya attı, bana attığı son dosyadaki eklenti gayet güzel çalışıyordu ve beraber oyun oynuyorduk. Sabah kaltığımda bilgisayarımı açıp Valorant'a girdiğimde hesabımından çıkış yapıldığını gördüm. Sonra giriş yapamadığımı anlayınca korkup sıfırlamak için e postama kod gönderdim. Sonra baktım ki e postam kayıtlı e postalarda gözükmüyor ve tekrar giriş yaptığımda yanlış şifre hatası verdiğinde anlamıştım ihanete uğradığımı. E postama ait her şey onunla beraber gitti ve hesaba kurtarma numarası ve e postası eklediğim halde kurtarmaya çalıştığımda başka bir numara ve e-posta gösteriyordu. Kurtarmanın bir yolu var mı? Eğer var ise yardımcı olacak kişiyi ödüllendirmek istiyorum.

Önce sistemine bir format at ve gmail ile iletişime geç. Hesap kurtarma kısmından.

Sana bin ton soru sorarlar büyük ihtimalle çoğu uyuşursa alırsın ama format at sisteme

Önce sistemine bir format at ve Gmail ile iletişime geç. Hesap kurtarma kısmından.

Sana bin ton soru sorarlar büyük ihtimalle çoğu uyuşursa alırsın ama format at sisteme

Deneyeceğim hocam eğer işe yararsa yararlı olarak işaretlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…