D Defkhammet Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 502 24 Temmuz 2020 #11 Kullanıcı1355 dedi: Sorunu Facebook yetkilileriyle çözseniz dahi siber suçlara suç duyurusunda bulunmanız gerekir bana göre. Çözemezseniz de bu yolu seçmelisiniz. Çünkü bu bir kuyumcudan altın, bir bankadan para çalmaktan farksız bir şey. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim gerçekten haklısınız. Arkadaşıma söyliycem ve suç duyurusunda bulunması için elimden geleni yapacağım. Çok sağ olun.
Kullanıcı1355 dedi: Sorunu Facebook yetkilileriyle çözseniz dahi siber suçlara suç duyurusunda bulunmanız gerekir bana göre. Çözemezseniz de bu yolu seçmelisiniz. Çünkü bu bir kuyumcudan altın, bir bankadan para çalmaktan farksız bir şey. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim gerçekten haklısınız. Arkadaşıma söyliycem ve suç duyurusunda bulunması için elimden geleni yapacağım. Çok sağ olun.
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 24 Temmuz 2020 #12 Defkhammet dedi: Bir soru daha buraya nasıl başvurabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu makale size yardımcı olacaktır. Recover your hacked Facebook account | Facebook Help Centre Learn what to do if your Facebook account gets hacked and how to recover it. www.facebook.com
Defkhammet dedi: Bir soru daha buraya nasıl başvurabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu makale size yardımcı olacaktır. Recover your hacked Facebook account | Facebook Help Centre Learn what to do if your Facebook account gets hacked and how to recover it. www.facebook.com
D Defkhammet Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 502 24 Temmuz 2020 #13 fieryz dedi: Facebook Yardım Merkezi Facebook'u nasıl kullanacağını, sorunları nasıl çözeceğini öğren ve sorularına cevaplar al. tr-tr.facebook.com Buradan. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim. ç fieryz dedi: Facebook Yardım Merkezi Facebook'u nasıl kullanacağını, sorunları nasıl çözeceğini öğren ve sorularına cevaplar al. tr-tr.facebook.com Buradan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama buranın pek bir faydası olmadı gibi. Kullanıcı1355 dedi: Bu makale size yardımcı olacaktır. Recover your hacked Facebook account | Facebook Help Centre Learn what to do if your Facebook account gets hacked and how to recover it. www.facebook.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim burayıda bir bakacağım.
fieryz dedi: Facebook Yardım Merkezi Facebook'u nasıl kullanacağını, sorunları nasıl çözeceğini öğren ve sorularına cevaplar al. tr-tr.facebook.com Buradan. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim. ç fieryz dedi: Facebook Yardım Merkezi Facebook'u nasıl kullanacağını, sorunları nasıl çözeceğini öğren ve sorularına cevaplar al. tr-tr.facebook.com Buradan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama buranın pek bir faydası olmadı gibi. Kullanıcı1355 dedi: Bu makale size yardımcı olacaktır. Recover your hacked Facebook account | Facebook Help Centre Learn what to do if your Facebook account gets hacked and how to recover it. www.facebook.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim burayıda bir bakacağım.