Berat Gümüşçü Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 1.156 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2016 #1 Arkdaşlar yaklaşık 2 ay önce hesabım çalındı Geri almaya çalıştım. Ama ikincil e-posta ve telefon numarasını değiştirmiş. Nasıl alabilirim? Hatta alabilir miyim? ( Yalan yoktur. Cidden çalındı. )
Arkdaşlar yaklaşık 2 ay önce hesabım çalındı Geri almaya çalıştım. Ama ikincil e-posta ve telefon numarasını değiştirmiş. Nasıl alabilirim? Hatta alabilir miyim? ( Yalan yoktur. Cidden çalındı. )
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 19 Şubat 2016 #2 Bence sen başkasının gmail'ini ele geçirmeye çalışıyorsun. Son düzenleme: 19 Şubat 2016
Berat Gümüşçü Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 1.156 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2016 #3 Alperen Cıngıl dedi: Bence sen başkasının gmail'ini ele geçirmeye çalışıyorsun. Genişletmek için tıkla... Saçmalama. Boş boş konuşma. Seni nasıl inandırabilirim? Bu videoda onun hakkında konuşuyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alperen Cıngıl dedi: Bence sen başkasının gmail'ini ele geçirmeye çalışıyorsun. Genişletmek için tıkla... Saçmalama. Boş boş konuşma. Seni nasıl inandırabilirim? Bu videoda onun hakkında konuşuyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et