Çalınan Google hesabının kurtarma e-postası yok

loftyreal

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle içinde GTA olan Gmail hesabıma 2 ay sonra erişemedim. Şifremi yazıyorum girmiyor. Son hatırladığım şifre var ama o ekran gelmiyor, hesabı kurtaramıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, öncelikle içinde GTA olan Gmail hesabıma 2 ay sonra erişemedim. Şifremi yazıyorum girmiyor. Son hatırladığım şifre var ama o ekran gelmiyor, hesabı kurtaramıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Google ile iletişime geçmen iyi olabilir.

Kurtarmanın yolu yok. Kurtarabilirsen bana da söyle çünkü ben de e-posta adreslerimden birisine erişemiyorum. Direkt Google ile görüşmen lazım. Mesela ben Samsung hesabıma giremediğimde, Samsung ile iletişme geçtim. Onlar benim Samsung hesabımı sıfırlatmışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…