Steam Çalınan hesaba ne yapılabilir?

Bar107

Kilopat
Katılım
20 Şubat 2016
Mesajlar
464
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yaklaşık 2 3 gün önce Steam hesabım çalındı. Hesabın sifresini değiştirmemişler lakin hesaptan bakiyeyi bana değersiz bir eşya satarak çekmişler. Steam desteğe her gün yazıyorum. Geri dönüş alamadım. Neyse mesele o da değil olan olmuş lakin sanki hala hesabımda geziyor birileri mesele dun hiç CS girmememe rağmen girmiş gözüküyorum oyun en son dün oynandı diyor. E-posta guard ne varsa şifrelerini degiştirdim. Bütün cihazlardan çıktım. Ama hala şüphe içerisindeyim zaten ilk gün Steam dahil bütün sosyal medya hesaplarımı çalmış. Hepsini dedigim gibi şifre degiştir bütün cihazlardan çık yaptım. Sosyal medya hesaplarında bir şey yok sanırım ama Steam sanki hala giriliyor gibi duruyor. Normalde bilmediğim link tıklamam. Sızması çok zor gibi ama sızmış sanırım keylogger mı kullanıyor. Yoksa trol atımı yerleştirdi bulamadım. Ne PC de anormal çalışan bir program var ya da yabancı program ne de telefonumda anormal çalışan arka planda bir program var ne yapmamı önerirsiniz? Bu Steam neden bana cevap vermiyor. Paramı geri alma ihtimalim nedir?
 

Dosya Ekleri

  • ddd.png
    122,9 KB · Görüntüleme: 47
Pcye format da atın sorun pcdedir belki hocam, sonrasında şifre vs değiştirin.
 
Hocam çok büyük bir meblağ değilse bence uğraşmaya değmez eğer büyük bir meblağ ise Steam destek illaki geri döner antivirüs indirebilirsiniz eğer çok korkuyorsanız cihazlarınıza format atabilirsiniz onun dışında sorun olacağını sanmıyorum
 
Hata taleplerine bakmaktan Steam destek taleplerine bakan adam kalmadı.
Yanıt beklemekten başka şans yok.
 

Bütün sosyal medya hesapları ile eş zamanlı çalınması tuhaf. Telefon veya bilgisayarınızda virüs olma ihtimali var mı?
 

Büyük bir meblağ derken 700 lira vardı. Bana göre büyük çünkü 1,5 senedir eşya satarak biriktirdim emek var. Diğer yandan onu geçtim. Bak yeni fotoğraf attım. Adam bütün sosyal medya hesaplarıma vs dalmış. Ben öyle yorumladım fotoğrafı siz ne dersiniz?
 
üstte denildiği gibi yanıt beklemekten başka şansınız yok
 

Geçmiş olsun hocam siz gene önleminizi alın birinin cihazınıza erişimi olabilir. Onun dışında beklemekten başka çareniz yok.
 
Bütün sosyal medya hesapları ile eş zamanlı çalınması tuhaf. Telefon veya bilgisayarınızda virüs olma ihtimali var mı?

Olması muhtemal tabii lakin şaşırdıgım nokta ben bilmedigim bir link tıklamam 3, parti yazılım pek kulanmam kulanırsam totalvürüs taraması yaparım. Şüphelendiğim 1 hafta önce kızlar soruyor diye bir sitede biri ile atışmıştım. Acaba bahsettigim steyi heckleyip e postamdan bütün sosyal aglara mı ulaştı çünkü hepsi facebok sistemine bağlı biliyosunuz çogumuzun sosyal medyaları. Bir diğer kafama takılan Steam Guard nasıl aştı yeri geliyor telefon yanımda olmadıkça başka bir PC'den ben giremiyorum.
 

Uzaktan erişim ile sizin cihazınızdan yapılmış olabilir artık her şeyi normal karşılıyorum. Kaspersky ile de tarama yapın gerekirse format atın hocam.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…