Bar107 Kilopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #11 Yiğit Fatin Tatar dedi: Uzaktan erişim ile sizin cihazınızdan yapılmış olabilir artık her şeyi normal karşılıyorum. Kaspersky ile de tarama yapın gerekirse format atın hocam. Genişletmek için tıkla... Aldık başa belayı ilk defa geliyor böyle bir şey basıma günlerdir uyuyamıyorum banka hesapları vs sızarsa diye.
Yiğit Fatin Tatar dedi: Uzaktan erişim ile sizin cihazınızdan yapılmış olabilir artık her şeyi normal karşılıyorum. Kaspersky ile de tarama yapın gerekirse format atın hocam. Genişletmek için tıkla... Aldık başa belayı ilk defa geliyor böyle bir şey basıma günlerdir uyuyamıyorum banka hesapları vs sızarsa diye.
Yiğit Fatin Tatar Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 2.593 Çözümler 6 Yer Hatay/Antakya Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #12 Bar107 dedi: Aldık başa belayı ilk defa geliyor böyle bir şey basıma günlerdir uyuyamıyorum banka hesapları vs sızarsa diye. Genişletmek için tıkla... Aman diyeyim hocam dediğim gibi önlemlerinizi alın temiz olduğunu veya format atana kadar şifrelerinizi kullanmayın.
Bar107 dedi: Aldık başa belayı ilk defa geliyor böyle bir şey basıma günlerdir uyuyamıyorum banka hesapları vs sızarsa diye. Genişletmek için tıkla... Aman diyeyim hocam dediğim gibi önlemlerinizi alın temiz olduğunu veya format atana kadar şifrelerinizi kullanmayın.