Oturur destekten gelmeyecek cevabı beklersin ya da yeni hesap açarsın. Zaten dolandırıcıları ayrı hesap çalan hırsızları ayrı bunların yöntemini nasıl engelleyemiyorlarsa anlamıyorum adamlar yıllardır aynı şekil yem atıp çekiyor steam hala bir şeyleri güncelleme peşinde.
Oturur destekten gelmeyecek cevabı beklersin ya da yeni hesap açarsın. Zaten dolandırıcıları ayrı hesap çalan hırsızları ayrı bunların yöntemini nasıl engelleyemiyorlarsa anlamıyorum adamlar yıllardır aynı şekil yem atıp çekiyor steam hala bir şeyleri güncelleme peşinde.
hayır çok garip linke falanda tıklamadım muhtemelen pcye indirdiğim bişeyden falan oldu ama çok saçma yinede. steam hesabımın maili nasıl bi anda benden habersiz değişebilir ki? maile bir girdim 2 saat once gelen guvenlik uyarısı var sadece.onun bildirimi gelse zaten telefona şifre değişirdim.desteğe kart bilgilerimi son nickimi ve mailimi yazdım mailime gelen güvenlik uyarılarını attın gerisi onların insafına kaldı şaka gibi o kadar para yatırdığım hesap
Hayır çok garip linke falan da tıklamadım muhtemelen PC'ye indirdiğim bir şeyden falan oldu ama çok saçma yine de. Steam hesabımın maili nasıl bir anda benden habersiz değişebilir ki? Maile bir girdim 2 saat once gelen guvenlik uyarısı var sadece. Onun bildirimi gelse zaten telefona şifre değişirdim. Desteğe kart bilgilerimi son nickimi ve mailimi yazdım mailime gelen güvenlik uyarılarını attın gerisi onların insafına kaldı şaka gibi o kadar para yatırdığım hesap
Muhtemelen geri alacaksın panik yapma. Bundan sonra antivirüs yüklemeden bilgisayar kullanma. Windows Defender yeterli diyenler yanlış bir güvenlik algısı oluşturuyor bence.