Steam Çalınan hesaba ne yapılmalı?

ahmetcan2222

Decapat
Daha fazla  
Hesap çalındı destekte deniyorum fazla deneme falan diyor. Ne yapmam lazım?

Hesap bilgilerin sende yoksa soğuk su içebilirsin.

Ne hesabı? Riot hesabıysa eğer geriye dönük herhangi bir oyun içi ödeme yaptıysan eğer makbuzuyla geri alınıyor mesela belki böyle bir durum vardır.

maalesef ki hesapta birçok oyunum var başlı başına 5 10k barcamam vardır.ama sağolsunlar çok yardımcı oluyolar destekte

Ne hesabı? Riot hesabıysa eğer geriye dönük herhangi bir oyun içi ödeme yaptıysan eğer makbuzuyla geri alınıyor mesela belki böyle bir durum vardır.
steam.

Oturur destekten gelmeyecek cevabı beklersin ya da yeni hesap açarsın. Zaten dolandırıcıları ayrı hesap çalan hırsızları ayrı bunların yöntemini nasıl engelleyemiyorlarsa anlamıyorum adamlar yıllardır aynı şekil yem atıp çekiyor steam hala bir şeyleri güncelleme peşinde.

hayır çok garip linke falanda tıklamadım muhtemelen pcye indirdiğim bişeyden falan oldu ama çok saçma yinede. steam hesabımın maili nasıl bi anda benden habersiz değişebilir ki? maile bir girdim 2 saat once gelen guvenlik uyarısı var sadece.onun bildirimi gelse zaten telefona şifre değişirdim.desteğe kart bilgilerimi son nickimi ve mailimi yazdım mailime gelen güvenlik uyarılarını attın gerisi onların insafına kaldı şaka gibi o kadar para yatırdığım hesap

Muhtemelen geri alacaksın panik yapma. Bundan sonra antivirüs yüklemeden bilgisayar kullanma. Windows Defender yeterli diyenler yanlış bir güvenlik algısı oluşturuyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…