Steam Çalınan hesap için ne yapılır?

Kısacası sorunu halletmişe benziyorsun fakat iadeleri yapamayız diyorlar haklı olarak.

Hocam nöbetteyim şu anlık bir şey yok ancak zaten benim bir şeyi mi almamışlar veya satmamışlar kendileri hesaba para yükleyip item alıp satmışlar bende bundan korkuyorum.

Hocam nöbetteyim şu anlık bir şey yok ancak zaten benim bir şeyi mi almamışlar veya satmamışlar kendileri hesaba para yükleyip item alıp satmışlar bende bundan korkuyorum.

Steam'den pek anlamam ama güvenlik önlemlerini en üst düzeye çıkarman yararına olacaktır.

cooking çekmişler bilgisayarında şifre yoksa google ayarlardan kayıtlı şifre olan bütün hesaplarının şifrelerini değiştir ve 2 faktörlü doğrulama aç.

Cooking çekmişler bilgisayarında şifre yoksa Google ayarlardan kayıtlı şifre olan bütün hesaplarının şifrelerini değiştir ve 2 faktörlü doğrulama aç.

Katılıyorum zamanında başıma gelmişti Google Chrome beni uyarıyordu veri ihlali diye ben umursamamıştım gece 3'te tüm hesaplarıma senkronize saldırı yapıldı.

Cooking çekmişler bilgisayarında şifre yoksa Google ayarlardan kayıtlı şifre olan bütün hesaplarının şifrelerini değiştir ve 2 faktörlü doğrulama aç.

Hocam cihazımda şifre var girmeleri yine çok zor, ayrıca Steam de de Steam Guard aktifti ancak benden habersiz ve onay alınmadan girilmiş, hesaba onlarca para yükleyip harcamışlar Steam bunu nasıl yapıyor aklım almıyor, eğer benden para aklamışlarsa benim başım belaya girecek dün gece ilk defa giriş yapamadılar, bütün gece baktığım için de olabilir ama büyük ihtimalle güvence altına aldım herkese teşekkür ediyorum mesajlarınız için.

Steam'den pek anlamam ama güvenlik önlemlerini en üst düzeye çıkarman yararına olacaktır.

Hocam hesabıma girebilmeleri benden onay almadan imkansız zaten PC kapalıyken giriyorlar, ve bütün güvenlik önlemlerini almıştım zaten acaba kendini sistem dosyalarına mı attı virüs?
Veya virüs varmı bilmiyorum.
Format attıktan sonra çözülmedi çünkü.

Son düzenleme:

Bilgisayarına indirdiğin uygulama tam izinli sebebiyle her yere erişimi olabiliyor bunu yönetici olarak çalıştır basınca gibi anlayabilirsin bu sebeple PC şifrenizin olması pek de önemli değil. Yapmanız gereken tam izinli bir antivirüs programıyla cihazınızı baştan sonra taramak. Ciddi bir veri gizliliğinizin açığı var. Bilgisayarınızda ne kadar tarayıcı var ise kayıtlı olan bütün şifrelerinizi tamamen silmenizi öneriyorum ve değiştirip her hesabınızın 2 faktörlü kimlik doğrulamasını açmanız. Şimdi saldırı olmaz ancak beklemediğiniz bir anda bilgisayar korsanları saldırı yapabilir. İyi Sosyaller dilerim. Geçmiş olsun.

Formattan kastınız flash formatı değil mi? Bazen format sanıp bilgisayarı normal sıfırlayanlar olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…