Steam Çalınan hesap nasıl geri alınır?

@KopruluEren hesap kaç yıllık? Hesabı sen mi oluşturdun yoksa sonradan satın mı aldın?

Hesabın kaç yıllık olduğunu hatırlamıyorum önceden abim kullanıyordu içinde sadece ETS 2 var 2020 de satın alınmış.

Hocam her CD key e-postanıza gelmiyor. Örneğin enebada "siparişlerim" kısmında. Sizde aldığınız yerdeki kısımdan bulabilirsiniz CD kodunu.

Direkt Steam'den satın aldım maalesef CD key dediğiniz şey galiba yok bende.

Hesabın kaç yıllık olduğunu hatırlamıyorum önceden abim kullanıyordu içinde sadece ETS 2 var 2020 de satın alınmış.

Hocam hesabın içinde sadece 1 oyun mu var? bir de düşük bir ihtimal olsa bile hesabı satan kişi geri almış olabilir.

Hocam hesabın içinde sadece 1 oyun mu var? Bir de düşük bir ihtimal olsa bile hesabı satan kişi geri almış olabilir.

Yanıtı görmediğim için özür dilerim. Hesabı kimseden satın almadım ve makbuzu tekrar tekrar gönderdikten sonra hesabımı şifresiyle birlikte geri aldım. Herkese yardımları için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…