wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.554 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #11 @KopruluEren Hesap kaç yıllık? Hesabı sen mi oluşturdun yoksa sonradan satın mı aldın?
K KopruluEren Decapat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #12 wanetage dedi: @KopruluEren hesap kaç yıllık? Hesabı sen mi oluşturdun yoksa sonradan satın mı aldın? Genişletmek için tıkla... Hesabın kaç yıllık olduğunu hatırlamıyorum önceden abim kullanıyordu içinde sadece ETS 2 var 2020 de satın alınmış. RglarX dedi: Hocam her CD key e-postanıza gelmiyor. Örneğin enebada "siparişlerim" kısmında. Sizde aldığınız yerdeki kısımdan bulabilirsiniz CD kodunu. Genişletmek için tıkla... Direkt Steam'den satın aldım maalesef CD key dediğiniz şey galiba yok bende.
wanetage dedi: @KopruluEren hesap kaç yıllık? Hesabı sen mi oluşturdun yoksa sonradan satın mı aldın? Genişletmek için tıkla... Hesabın kaç yıllık olduğunu hatırlamıyorum önceden abim kullanıyordu içinde sadece ETS 2 var 2020 de satın alınmış. RglarX dedi: Hocam her CD key e-postanıza gelmiyor. Örneğin enebada "siparişlerim" kısmında. Sizde aldığınız yerdeki kısımdan bulabilirsiniz CD kodunu. Genişletmek için tıkla... Direkt Steam'den satın aldım maalesef CD key dediğiniz şey galiba yok bende.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.554 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #13 KopruluEren dedi: Hesabın kaç yıllık olduğunu hatırlamıyorum, önceden abim kullanıyordu. İçinde sadece ETS 2 var 2020'de satın alınmış. Genişletmek için tıkla... Hesap bağlantısını yazabilir misiniz? Bir bakayım.
KopruluEren dedi: Hesabın kaç yıllık olduğunu hatırlamıyorum, önceden abim kullanıyordu. İçinde sadece ETS 2 var 2020'de satın alınmış. Genişletmek için tıkla... Hesap bağlantısını yazabilir misiniz? Bir bakayım.
K KopruluEren Decapat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #14 wanetage dedi: Hesap bağlantısını yazabilir misiniz? Bir bakayım. Genişletmek için tıkla... Hesabın profilini bulamıyorum ki adı emolay551'di.
wanetage dedi: Hesap bağlantısını yazabilir misiniz? Bir bakayım. Genişletmek için tıkla... Hesabın profilini bulamıyorum ki adı emolay551'di.
RglarX Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 953 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #15 KopruluEren dedi: Hesabın kaç yıllık olduğunu hatırlamıyorum önceden abim kullanıyordu içinde sadece ETS 2 var 2020 de satın alınmış. Genişletmek için tıkla... Hocam hesabın içinde sadece 1 oyun mu var? bir de düşük bir ihtimal olsa bile hesabı satan kişi geri almış olabilir.
KopruluEren dedi: Hesabın kaç yıllık olduğunu hatırlamıyorum önceden abim kullanıyordu içinde sadece ETS 2 var 2020 de satın alınmış. Genişletmek için tıkla... Hocam hesabın içinde sadece 1 oyun mu var? bir de düşük bir ihtimal olsa bile hesabı satan kişi geri almış olabilir.
K KopruluEren Decapat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #16 RglarX dedi: Hocam hesabın içinde sadece 1 oyun mu var? Bir de düşük bir ihtimal olsa bile hesabı satan kişi geri almış olabilir. Genişletmek için tıkla... Yanıtı görmediğim için özür dilerim. Hesabı kimseden satın almadım ve makbuzu tekrar tekrar gönderdikten sonra hesabımı şifresiyle birlikte geri aldım. Herkese yardımları için teşekkür ederim.
RglarX dedi: Hocam hesabın içinde sadece 1 oyun mu var? Bir de düşük bir ihtimal olsa bile hesabı satan kişi geri almış olabilir. Genişletmek için tıkla... Yanıtı görmediğim için özür dilerim. Hesabı kimseden satın almadım ve makbuzu tekrar tekrar gönderdikten sonra hesabımı şifresiyle birlikte geri aldım. Herkese yardımları için teşekkür ederim.