Steam Çalınan hesap nasıl kurtarılır?

Ama o dosyayı silince komple silineceğini falan düşünme. Sadece üzerine yazılabilir hale gelir dosya.
Yt deki torent hakkında guide/tutorial ları izledim, birde ekstradan şu antivirus uygulamalarını denedim. Bir şekilde çabaladım.

Format atmadan o virüsün silineceğini düşünmüyorum. İşiniz biraz zor, yardım etmek isterdim ama maalesef çok bilgim yok. Şimdiden kolay gelsin.

Format atmadan o virüsün silineceğini düşünmüyorum. İşiniz biraz zor, yardım etmek isterdim ama maalesef çok bilgim yok. Şimdiden kolay gelsin.
Valla, uğraşıyorum ama düzelecek gibi gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
En temizi bir format atın. Kalıntı mutlaka kalabilir de minimalize ede

Format hala atmadım ama onu da deniceğim. Şu an şu sayfayı çözmeye çalışıyorum.

Bilgiler değişti ama hala şifre istiyor, pek anlayamadım.

Dosya Ekleri

• 1716225170973.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 21
Öncelikle geçmiş olsun hocam, bir kaç ay önce aynı virüse maruz kalmıştım. Bu arkadaşın dediklerini uyguladığımda bir problem yaşamamıştım, hesabınız için çok geç olmayabilir fakat bu işlemleri mutlaka yapın.
Hocam, Keylogger virüsü. Eski bir virüs olduğundan neredeyse tüm antivirüsler temizleyebilir. Defender'dan kaldıra basmanız yeterli. Ancak kaldırdıktan sonra hesaplarınızın şifresini değiştirin.

Ha birde, tam tarama yapın; Kaspersky Ücretsiz Deneme İndirmeleri - Virüs Koruması | Kaspersky

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…