Shiroya Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #21 BayŞokçu dedi: Anladığım kadarıyla tamamen ücretsiz değilmiş. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz indirmesi olması lazım. Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky buradan 30 günlük deneme sürümü indirebilirsiniz. Eğer istemezseniz Malwarebytes kullanabilirsiniz.
BayŞokçu dedi: Anladığım kadarıyla tamamen ücretsiz değilmiş. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz indirmesi olması lazım. Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky buradan 30 günlük deneme sürümü indirebilirsiniz. Eğer istemezseniz Malwarebytes kullanabilirsiniz.
BayŞokçu Yoctopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #22 furkankizilaslan dedi: Steam'e yaptığınız son satın almanın e-posta onayını veya kredi kartı ekstresindeki bilgileri kullanarak destek talebinde bulunmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Şuan geçen aydan kalma fatura gördüm, onun bilgilerini kullanıp çözmeyi deniceğim. Shiroya dedi: Ücretsiz indirmesi olması lazım. Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky buradan 30 günlük deneme sürümü indirebilirsiniz. Eğer istemezseniz Malwarebytes kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes kullandım , toplamda 15 tane falan dosya sildi.
furkankizilaslan dedi: Steam'e yaptığınız son satın almanın e-posta onayını veya kredi kartı ekstresindeki bilgileri kullanarak destek talebinde bulunmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Şuan geçen aydan kalma fatura gördüm, onun bilgilerini kullanıp çözmeyi deniceğim. Shiroya dedi: Ücretsiz indirmesi olması lazım. Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky buradan 30 günlük deneme sürümü indirebilirsiniz. Eğer istemezseniz Malwarebytes kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes kullandım , toplamda 15 tane falan dosya sildi.
Shiroya Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #23 BayŞokçu dedi: Şuan geçen aydan kalma fatura gördüm, onun bilgilerini kullanıp çözmeyi deniceğim. Malwarebytes kullandım , toplamda 15 tane falan dosya sildi. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal virüs silinmiştir ama ne olur ne olmaz Kaspersky denemenizi öneririm.
BayŞokçu dedi: Şuan geçen aydan kalma fatura gördüm, onun bilgilerini kullanıp çözmeyi deniceğim. Malwarebytes kullandım , toplamda 15 tane falan dosya sildi. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal virüs silinmiştir ama ne olur ne olmaz Kaspersky denemenizi öneririm.
BayŞokçu Yoctopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #24 Shiroya dedi: Büyük ihtimal virüs silinmiştir ama ne olur ne olmaz Kaspersky denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Şuan o faturanın bilgilerini deneyiyorum ama şu telefon numarasını hatırlamıyorum. Galiba tahmin etmem gerekecek.
Shiroya dedi: Büyük ihtimal virüs silinmiştir ama ne olur ne olmaz Kaspersky denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Şuan o faturanın bilgilerini deneyiyorum ama şu telefon numarasını hatırlamıyorum. Galiba tahmin etmem gerekecek.
Shiroya Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #25 Karşılaştığınız şeyleri iletmenizi isterim zahmet olmayacaksa. Yardım edebildiğim kadar etmek isterim açıkcası.
Karşılaştığınız şeyleri iletmenizi isterim zahmet olmayacaksa. Yardım edebildiğim kadar etmek isterim açıkcası.
BayŞokçu Yoctopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #26 Shiroya dedi: Karşılaştığınız şeyleri iletmenizi isterim zahmet olmayacaksa. Yardım edebildiğim kadar etmek isterim açıkcası. Genişletmek için tıkla... Ya annemin veya kendi numaramı yazmıştım oraya ama gram bile hatırlamıyorum.
Shiroya dedi: Karşılaştığınız şeyleri iletmenizi isterim zahmet olmayacaksa. Yardım edebildiğim kadar etmek isterim açıkcası. Genişletmek için tıkla... Ya annemin veya kendi numaramı yazmıştım oraya ama gram bile hatırlamıyorum.
Shiroya Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #27 BayŞokçu dedi: Ya annemin veya kendi numaramı yazmıştım oraya ama gram bile hatırlamıyorum.Eki Görüntüle 2200563 Genişletmek için tıkla... Numaranız değişmiş miydi? O bölüm boş bırakılıyorsa boş bırakmayı deneyin.
BayŞokçu dedi: Ya annemin veya kendi numaramı yazmıştım oraya ama gram bile hatırlamıyorum.Eki Görüntüle 2200563 Genişletmek için tıkla... Numaranız değişmiş miydi? O bölüm boş bırakılıyorsa boş bırakmayı deneyin.
BayŞokçu Yoctopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #28 Shiroya dedi: Numaranız değişmiş miydi? O bölüm boş bırakılıyorsa boş bırakmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Numara aynı ama ikisinden biriydi. Boş bıraktığımda kart tanımlanamadı diye uyarı veriyor BayŞokçu dedi: Numara aynı ama ikisinden biriydi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar şu an o sayfaya ulaşabildim. Umarım bu sefer artık olur. Son düzenleme: 20 Mayıs 2024
Shiroya dedi: Numaranız değişmiş miydi? O bölüm boş bırakılıyorsa boş bırakmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Numara aynı ama ikisinden biriydi. Boş bıraktığımda kart tanımlanamadı diye uyarı veriyor BayŞokçu dedi: Numara aynı ama ikisinden biriydi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar şu an o sayfaya ulaşabildim. Umarım bu sefer artık olur.
Shiroya Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #29 BayŞokçu dedi: Numara aynı ama ikisinden biriydi. Boş bıraktığımda kart tanımlanama BayŞokçu dedi: Numara aynı ama ikisinden biriydi. Boş bıraktığımda kart tanımlanamadı diye uyarı veriyor Arkadaşlar şu an o sayfaya ulaşabildim. Umarım bu sefer artık olur. Eki Görüntüle 2200571 Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Umarım kurtarırsınız. Telefon numarası için mailinize fatura bilgileri gelmiş olabilir haberiniz olsun onu söyleyecektim.
BayŞokçu dedi: Numara aynı ama ikisinden biriydi. Boş bıraktığımda kart tanımlanama BayŞokçu dedi: Numara aynı ama ikisinden biriydi. Boş bıraktığımda kart tanımlanamadı diye uyarı veriyor Arkadaşlar şu an o sayfaya ulaşabildim. Umarım bu sefer artık olur. Eki Görüntüle 2200571 Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Umarım kurtarırsınız. Telefon numarası için mailinize fatura bilgileri gelmiş olabilir haberiniz olsun onu söyleyecektim.
BayŞokçu Yoctopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #30 Shiroya dedi: Umarım kurtarırsınız. Telefon numarası için mailinize fatura bilgileri gelmiş olabilir haberiniz olsun onu söyleyecektim. Genişletmek için tıkla... Sizce ing yoksa tr mi yazayim? (Steam destek sayfasındaki sorunu anlatma bölümü).
Shiroya dedi: Umarım kurtarırsınız. Telefon numarası için mailinize fatura bilgileri gelmiş olabilir haberiniz olsun onu söyleyecektim. Genişletmek için tıkla... Sizce ing yoksa tr mi yazayim? (Steam destek sayfasındaki sorunu anlatma bölümü).