memmu Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 116 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 9999 500 GB RAM 100 TB SSD GTA 6 10 FPS Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #1 Gmail hesabım hala bende bu sorun sadece YouTube'da oluşuyor. YouTube'da saçma sapan yerlere abone oluyor bunu düzeltmeme yardım edebilecek birisi var mı acaba?
Gmail hesabım hala bende bu sorun sadece YouTube'da oluşuyor. YouTube'da saçma sapan yerlere abone oluyor bunu düzeltmeme yardım edebilecek birisi var mı acaba?
fatihsigorta Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 587 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #2 memmu dedi: Gmail hesabım hala bende bu sorun sadece YouTube'da oluşuyor. YouTube'da saçma sapan yerlere abone oluyor bunu düzeltmeme yardım edebilecek birisi var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bu linkte başlıkların altında irtibat bilgileri kısmı var oradan YouTube bizzat ulaşabilirsin. Bize Ulaşın
memmu dedi: Gmail hesabım hala bende bu sorun sadece YouTube'da oluşuyor. YouTube'da saçma sapan yerlere abone oluyor bunu düzeltmeme yardım edebilecek birisi var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bu linkte başlıkların altında irtibat bilgileri kısmı var oradan YouTube bizzat ulaşabilirsin. Bize Ulaşın
lester1 Picopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #3 Chrome ye gir hesap ayarları parolayı bul en az 2 kere değiştir çünkü sen 1 kere değiştirirsen eski parola ile giriş yapabilir
Chrome ye gir hesap ayarları parolayı bul en az 2 kere değiştir çünkü sen 1 kere değiştirirsen eski parola ile giriş yapabilir