omersseven Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 335 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #21 Benimkini içten fetih etmişler Gmail gitmiş ondan hereşyim gitti Steam gitti kurtardım, Spotify bile çalınmıştı Xenonium dedi: Virüs mü bulaştı acaba? Korsan oynuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Haklıymışsın. Dosya Ekleri 23.PNG 47,3 KB · Görüntüleme: 27
Benimkini içten fetih etmişler Gmail gitmiş ondan hereşyim gitti Steam gitti kurtardım, Spotify bile çalınmıştı Xenonium dedi: Virüs mü bulaştı acaba? Korsan oynuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Haklıymışsın.
Xenonium Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 760 Çözümler 7 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H NVIDIA® GeForce® RTX3050 Max-Performance 6GB 16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM 1TB M.2 SSD + 4TB WDElements HDD Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #22 omersseven dedi: Benimkini içten fetih etmişler Gmail gitmiş ondan hereşyim gitti Steam gitti kurtardım, Spotify bile çalınmıştı Haklıymışsın. Genişletmek için tıkla... Vay vay. Trojen görüyorum kan görüyorum vahşet görüyorum. Kaynağı neymiş?
omersseven dedi: Benimkini içten fetih etmişler Gmail gitmiş ondan hereşyim gitti Steam gitti kurtardım, Spotify bile çalınmıştı Haklıymışsın. Genişletmek için tıkla... Vay vay. Trojen görüyorum kan görüyorum vahşet görüyorum. Kaynağı neymiş?
omersseven Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 335 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #23 Xenonium dedi: Vay vay. Trojan görüyorum kan görüyorum vahşet görüyorum. Kaynağı neymiş? Genişletmek için tıkla... Gmail hesabım var ya tüm sitelerde dasdasdas tüm kulandıgım şifreler her şeyim sızmış. 80 farklı hesabın şifresini değiştirecem şimdi
Xenonium dedi: Vay vay. Trojan görüyorum kan görüyorum vahşet görüyorum. Kaynağı neymiş? Genişletmek için tıkla... Gmail hesabım var ya tüm sitelerde dasdasdas tüm kulandıgım şifreler her şeyim sızmış. 80 farklı hesabın şifresini değiştirecem şimdi
Xenonium Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 760 Çözümler 7 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H NVIDIA® GeForce® RTX3050 Max-Performance 6GB 16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM 1TB M.2 SSD + 4TB WDElements HDD Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #24 Hayır. trojan nerden geliyor.
omersseven Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 335 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #25 Xenonium dedi: Hayır. Trojan nereden geliyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşinle ortak PC kulanırsan kaçınılmaz üstün zeka oyun indirmiş bir de USB beleğe saklamaya çalışmış kısa yol tek USB belekte
Xenonium dedi: Hayır. Trojan nereden geliyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşinle ortak PC kulanırsan kaçınılmaz üstün zeka oyun indirmiş bir de USB beleğe saklamaya çalışmış kısa yol tek USB belekte
Xenonium Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 760 Çözümler 7 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H NVIDIA® GeForce® RTX3050 Max-Performance 6GB 16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM 1TB M.2 SSD + 4TB WDElements HDD Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #26 omersseven dedi: Kardeşinle ortak PC kulanırsan kaçınılmaz üstün zeka oyun indirmiş bir de USB beleğe saklamaya çalışmış kısa yol tek USB belekte Genişletmek için tıkla... Varya o kardeşleri bilirim. omersseven dedi: Kardeşinle ortak PC kulanırsan kaçınılmaz üstün zeka oyun indirmiş bir de USB beleğe saklamaya çalışmış kısa yol tek USB belekte Genişletmek için tıkla... Ne indirmiş?
omersseven dedi: Kardeşinle ortak PC kulanırsan kaçınılmaz üstün zeka oyun indirmiş bir de USB beleğe saklamaya çalışmış kısa yol tek USB belekte Genişletmek için tıkla... Varya o kardeşleri bilirim. omersseven dedi: Kardeşinle ortak PC kulanırsan kaçınılmaz üstün zeka oyun indirmiş bir de USB beleğe saklamaya çalışmış kısa yol tek USB belekte Genişletmek için tıkla... Ne indirmiş?
omersseven Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 335 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #27 Xenonium dedi: Var ya o kardeşleri bilirim. Ne indirmiş? Genişletmek için tıkla... Garip bir oyun bilmiyorum bakamdan sildim onca oyun var gidip garip yamuk yumuk oyunlar indiriyor.
Xenonium dedi: Var ya o kardeşleri bilirim. Ne indirmiş? Genişletmek için tıkla... Garip bir oyun bilmiyorum bakamdan sildim onca oyun var gidip garip yamuk yumuk oyunlar indiriyor.
Xenonium Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 760 Çözümler 7 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H NVIDIA® GeForce® RTX3050 Max-Performance 6GB 16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM 1TB M.2 SSD + 4TB WDElements HDD Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #28 omersseven dedi: Garip bir oyun bilmiyorum bakamdan sildim onca oyun var gidip garip yamuk yumuk oyunlar indiriyor. Genişletmek için tıkla... Ne oldu hesap.
omersseven dedi: Garip bir oyun bilmiyorum bakamdan sildim onca oyun var gidip garip yamuk yumuk oyunlar indiriyor. Genişletmek için tıkla... Ne oldu hesap.
omersseven Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 335 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #29 Xenonium dedi: Ne oldu hesap. Genişletmek için tıkla... Hala bekleyin diyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 4,7 KB · Görüntüleme: 26