Steam Çalınan hesap nasıl kurtarılır?

birsakanedersin

Decapat
Daha fazla  
40-45 dakika önce Steam hesabım çalındı. Sanırım e-posta adresimi de değiştirmişler. Telefon numarama kod da göndermiyorlar. Hiçbir şey yapamıyorum. Steam'e de ulaşamıyorum.

40-45 dakika önce Steam hesabım çalındı. Sanırım e-posta adresimi de değiştirmişler. Telefon numarama kod da göndermiyorlar. Hiçbir şey yapamıyorum. Steam'e de ulaşamıyorum.
Steam desteğe talep açılıyorsun e postanda aldığın oyundan kalan bir fatura varsa indir ve gönder adamlar hemen geri veriyor. 2 kere hesabımı geri aldım.

Steam desteğe talep açılıyorsun e POS'tan da aldığın oyundan kalan bir fatura varsa indir ve gönder adamlar hemen geri veriyor. 2 kere hesabımı geri aldım.

Allah aşkına şu Steam'e e-posta gönderemiyorum yardım et. Benden e-posta istiyorlar e postayı değiştirmişler. Telefon numarası giriyorum ona da kod göndermiyorlar bana Allah için şu Steam e- postasını gönder ya.

Farklı bir steam hesabı aç. Ordan gönder

Çalınan hesapta ki e posta sadece steam için değil genel olarak senden alındıysa işin zor. Kanıt yoksa alamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…