Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 25 Mart 2023 #11 Billiemyflower dedi: Teşekkür ederim benim orijinal insatgram hesabım yok kullanamdığım için ama bu hesaba yazabilirsiniz vicdeangelss. Böyle bir şey atmışlar bundan sonra çalınmış bu nedir hocam biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... hocam elinizde somut kanıtlar var verin mahkemeye 2 gün olmadan karşınıza çıkarırlar
Billiemyflower dedi: Teşekkür ederim benim orijinal insatgram hesabım yok kullanamdığım için ama bu hesaba yazabilirsiniz vicdeangelss. Böyle bir şey atmışlar bundan sonra çalınmış bu nedir hocam biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... hocam elinizde somut kanıtlar var verin mahkemeye 2 gün olmadan karşınıza çıkarırlar
Billiemyflower Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 116 25 Mart 2023 #12 Dr.Mogan dedi: hocam elinizde somut kanıtlar var verin mahkemeye 2 gün olmadan karşınıza çıkarırlar Genişletmek için tıkla... Ya ben zaten hemen verirdim de arkadaşımın ailesi bilmiyormuş o yüzden sıkıntı ya
Dr.Mogan dedi: hocam elinizde somut kanıtlar var verin mahkemeye 2 gün olmadan karşınıza çıkarırlar Genişletmek için tıkla... Ya ben zaten hemen verirdim de arkadaşımın ailesi bilmiyormuş o yüzden sıkıntı ya