Çalınan iPhone nasıl bulunur?

Hocam telefonda değilim artık sadece içindeki bilgilere falan ulaşmasın yeterli benim için. iPhone bu konuda güvence sunuyor mu?

Bilgilere ulaşılabilir her ihtimale karşı telefonda mail falan ne varsa her şeyi elinizdeki cihazlarla şifresini falan değiştirin. iCloud varsa onunda şifresini değiştirin.

Eğer Türkiye'deki hukuk işleri bu kadar yavaş işlemeseydi onun içinde uğraşılırdı hocam ama yani bu durumda haklısınız ki uğraşıda boşa gider yüksek ihtimalle takan olmaz.

Bilgilere ulaşılabilir her ihtimale karşı telefonda mail falan ne varsa her şeyi elinizdeki cihazlarla şifresini falan değiştirin. iCloud varsa onunda şifresini değiştirin.
başka bir iphone cihazım üzerinden icloud şifremi falan değiştiriyorum, hiçbir şey yapmamaktan iyidir herhalde.

başka bir iphone cihazım üzerinden icloud şifremi falan değiştiriyorum, hiçbir şey yapmamaktan iyidir herhalde.
Muhtemelen şahıs şarja takıp bir yerde satmayı deneyecek, takip edilse bulunur ama bakalım. Ben şifreyi cartı curtu değişitirip ara ara kontrol edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…