Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.260 Çözümler 114 14 Nisan 2025 #11 berkesirca dedi: Peki antivirüs uygulaması olarak ne önerirsin? Ve ISO dosyası kurulumu olarak yönlendirebileceğin bir yer var mı aşama olarak yapabilmek için. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Antivirüs olarak Kaspersky veya Bitdefender öneririm ama dediğim gibi eğer ben senin yerinde olsaydım direkt format atardım.
berkesirca dedi: Peki antivirüs uygulaması olarak ne önerirsin? Ve ISO dosyası kurulumu olarak yönlendirebileceğin bir yer var mı aşama olarak yapabilmek için. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Antivirüs olarak Kaspersky veya Bitdefender öneririm ama dediğim gibi eğer ben senin yerinde olsaydım direkt format atardım.
berkesirca Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #12 Lusadris dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Antivirüs olarak Kaspersky veya Bitdefender öneririm ama dediğim gibi eğer ben senin yerinde olsaydım direkt format atardım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Lusadris dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Antivirüs olarak Kaspersky veya Bitdefender öneririm ama dediğim gibi eğer ben senin yerinde olsaydım direkt format atardım. Genişletmek için tıkla... Bitdefender ile temizlik yaptım hem telefonuma hem de bilgisayarıma bir tehdit bulmadı. Aklıma takılan son bir soruyu soracağım hocam. Şimdi ellerinde zaten hesaplarım var. Ben format attığımda yine olmayacak mı? O konuda bir yardımın olabilir mi? Son düzenleme: 14 Nisan 2025
Lusadris dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Antivirüs olarak Kaspersky veya Bitdefender öneririm ama dediğim gibi eğer ben senin yerinde olsaydım direkt format atardım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Lusadris dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Antivirüs olarak Kaspersky veya Bitdefender öneririm ama dediğim gibi eğer ben senin yerinde olsaydım direkt format atardım. Genişletmek için tıkla... Bitdefender ile temizlik yaptım hem telefonuma hem de bilgisayarıma bir tehdit bulmadı. Aklıma takılan son bir soruyu soracağım hocam. Şimdi ellerinde zaten hesaplarım var. Ben format attığımda yine olmayacak mı? O konuda bir yardımın olabilir mi?