ugur111 Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Microsoft hesabım çalındı ve maili değişmiş hesabı nasıl kurtarabilirim? Yüklü miktarda para yatırmıştım. Ayrıca çalanların değiştirdiği mailide bir bug sayesinde görebiliyorum.
Microsoft hesabım çalındı ve maili değişmiş hesabı nasıl kurtarabilirim? Yüklü miktarda para yatırmıştım. Ayrıca çalanların değiştirdiği mailide bir bug sayesinde görebiliyorum.
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 575 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #2 Desteğe yaz ve ödemelerine dair faturalarını yazına ekle ayrıca son şifreni vs. yaz onlar hallederler.
Desteğe yaz ve ödemelerine dair faturalarını yazına ekle ayrıca son şifreni vs. yaz onlar hallederler.
ugur111 Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 erdmee dedi: Desteğe yaz ve ödemelerine dair faturalarını yazına ekle ayrıca son şifreni vs. yaz onlar hallederler. Genişletmek için tıkla... Destek yeri bulamadım.
erdmee dedi: Desteğe yaz ve ödemelerine dair faturalarını yazına ekle ayrıca son şifreni vs. yaz onlar hallederler. Genişletmek için tıkla... Destek yeri bulamadım.
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 575 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #4 İletişim - Microsoft Desteği support.microsoft.com buradan dener misiniz, bende tam olarak bulamadım. Arama kısmında ''HESAP KURTARMA'' seçeneğini seçin.
İletişim - Microsoft Desteği support.microsoft.com buradan dener misiniz, bende tam olarak bulamadım. Arama kısmında ''HESAP KURTARMA'' seçeneğini seçin.
ugur111 Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #5 erdmee dedi: İletişim - Microsoft Desteği support.microsoft.com Buradan dener misiniz, bende tam olarak bulamadım. Arama kısmında "hesap kurtarma" seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor eski maili girince bu maili tanımıyoruz diyor canlı destek hattı gibi bir yer yok mu acaba?
erdmee dedi: İletişim - Microsoft Desteği support.microsoft.com Buradan dener misiniz, bende tam olarak bulamadım. Arama kısmında "hesap kurtarma" seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor eski maili girince bu maili tanımıyoruz diyor canlı destek hattı gibi bir yer yok mu acaba?