Çalınan Microsoft hesabı nasıl kurtarılır?

Diozeyn

Zeptopat
Daha fazla  
Hesabım bugün saat 19:20 civarında çalındı. Minecraft oynamak için bilgisayarımı açtım ve Minecraft'ın uygulamasını açtım, ama beni her zamanki gibi hesabıma girmeye zorladı. Girmeyi denedim, e-posta mı yazdım ama “böyle bir e-posta bulunamıyor” dedi. Korkarak Gmail'e baktım; e-postam başka bir e-posta ile değiştirilmişti.

Microsoft'un desteğine girdim, üst kısma değiştirilen e-postayı, alta kendi e-postamı yazdım. Kod geldi, kodu girdim ve bana sorular sordu; hesabın ismini falan verdim, sadece yaş kısmını bilmiyorum çünkü Microsoft hesabım eski ve zamanında kısıtlama için rastgele bir şey girmiştim, şu an hatırlamıyorum.

Ne yapacağımı bilmiyorum, yardım edin. Tekrar Minecraft satın almak istemiyorum çünkü güncel fiyatı 1.100 TL ve o kadar param yok. Zamanında 500 TL'ye almıştım ve şu an alacak durumum yok. Yardım edin.

Geçmiş olsun. Önemli bir hesabınızı neden korumaya almadınız 🙁

Yapabileceğiniz tek şey Microsoft hesap kurtarmayı denemek.

Geçmiş olsun. Önemli bir hesabınızı neden korumaya almadınız 🙁

Yapabileceğiniz tek şey Microsoft hesap kurtarmayı denemek.
Hocam tamamen koruma altındaydı ama nasıl Çaldılar bilmiyorum biri yardım etsin cidden o hesaba ihtiyacım var her yolu denedim

Hocam tamamen koruma altındaydı ama nasıl Çaldılar bilmiyorum biri yardım etsin cidden o hesaba ihtiyacım var her yolu denedim
Müşteri hizmetlerini aramayı deneyin diyeceğim ama onlarda büyük ihtimalle bu yola yönlendirecek. Denemekte fayda var. Umarım telefonu açarlar. Diğer bir seçenek canlı desteği deneyin.

Türkiye
(Türkiye)
+900850 390 2777Ücretli

Müşteri hizmetlerini aramayı deneyin diyeceğim ama onlarda büyük ihtimalle bu yola yönlendirecek. Denemekte fayda var. Umarım telefonu açarlar. Diğer bir seçenek canlı desteği deneyin.

Türkiye
(Türkiye)
+900850 390 2777Ücretli
Yok hiç biri yardımcı olmuyor onların yemin ederim ağlicak durumdayım birisinin yardımına ihtiyacım var

Türkiye
(Türkiye)
+900850 390 2777Ücretli

tam olarak böyle kod gönderildi diyor ama kod gelmiyor hesabıma nden

böyle kod gönderildi diyor ama hiçbir şekilde girilmiyor

ve bunu diyor yani e posta hesabım hala kayıtlı ama giremiyorum valla ağlcam

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    205,1 KB · Görüntüleme: 16
  • Adsız.png
    Adsız.png
    15,7 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Yok hiç biri yardımcı olmuyor onların yemin ederim ağlicak durumdayım birisinin yardımına ihtiyacım var

tam olarak böyle kod gönderildi diyor ama kod gelmiyor hesabıma nden

böyle kod gönderildi diyor ama hiçbir şekilde girilmiyor

ve bunu diyor yani e posta hesabım hala kayıtlı ama giremiyorum valla ağlcam
Spama düşmüş olabilir. Spam kutunuza bakın. Aralıklarla deneyin. Kod illa gelecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı