Çalınan Origin hesabı nasıl kurtarılır?

iyahya32

Hectopat
Daha fazla  
Perşembe günü hesabım D'oğukan Ç'evik facebook hesaplı dogukancevik@gmail.com emailine sahip kişi tarafından çalınmıştır. Ea help'e nereden ulaşacağımı da bulamadım. İçinde BF3 ve Fifa 15 vardı. Fifa 15'in keyi ve bf3'ün kutusuyla birlikte keyi elimde. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olay çok şüpheli. Çalınma eylemi satış işlemi sırasında mı oldu? Yoksa hesabı satıp geri mi almaya çalışıyorsunuz?

Eğer hesap sana ait ise oyunları aldığın zaman kullandığın ödeme yöntemine göre mesaj bırak örnek veriyorum kredi kartı ile aldın kartın son 4 hanesi.Ama hesabı başka birisinden aldıysan geçmiş olsun bir bardak su iç.

Yardımlarınız icin teşekkür ederim hesabı pazar günü keyleri vererek geri aldım bu arada ilk yorum yapan arkadaş...Steam origin hesap alım satım adlı Facebook grubunda doğukan isimli kişi gta 5 karşılığı hesabı almak istediğini söyledi ben de •••gibi verdim hesabı sonra engeli çaktı.

Son düzenleme:
Yine de belirtmekte fayda var. Origin veya Steam hesapları normalde satılamaz, yasal değil. Kullanıcı sözleşmesinde de bunun yasak olduğu belirtiliyor. Birinin binlerce dolar değerinde oyunları olan hesabı, "satarsam kaç lira verirsiniz" başlığı ile açtığı konu sonrasında steam tarafından bloke edilmişti. Uzun uğraşlar sonrası hesabını geri alabilmişti. Benzer bir durumla karşılaşmamanız için böyle girişimlerde bulunmamanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı