Çalınan PSN hesabı nasıl kurtarılır?

fqcena

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 10 Temmuz 2024 çarşamba günü PSN kayıtlı olduğu email hesabım hacklendi ve sonrasında PSN hesabı giriş bilgilerim değiştirildi. Kayıtlı kredi kartını kapattım herhangi bir harcama yapamadı fakat işin kötü kısmı hacker mailden bana ulaşıp “playstation hesabı için teşekkürler” tarzında mailler atıp eğlenirken 5 gündür PlayStation Türkiye, Sony Türkiye. Kısacası TR kısmından kimse en ufak bir dönüş dahi yapmadı. Avrupa kısmı hatta UK ve us kısmı çok üzgünüz ama TR kısmı yardımcı olabilir biz erisemeyiz diye dönüş yaptılar. TR kısmını telefonla aramaya calistigim zaman mail atmanız lazım yapabilecek bir şey yok gibi dönüşler alıyorum. Belki başına böyle bir durum gelmiş arkadaşlar vardır. Çözebildiniz mi ve çözebildiyseniz nasıl oldu? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam benzeri bir şeyi ben de yaşadım, uzun süre kullanmadığım PSN hesabıma şifremin 100% doğru olmasına rağmen birkaç defa denedikten sonra giriş yapamadığımda bir problem olduğunu anlayıp şifremi sıfırlamak için PS Türkiye'ye yazdım kaç yıl oldu bilmiyorum hiçbir geri dönüş olmadı. Umarım dönüş yaparlar size.

Girilmeyen hesaplar otomatikman hackerların listesine düşüyor. Mümkünse 2 adımlı doğrulama koyup hesabınızı bir daha kullanmamak üzere bekletebilirsiniz. Kod gelince eğer siz hesaba giriş yapmadıysanız zaten art niyetli biri tarafından erişilmeye çalışıldığını anlayacaksınızdır. Siberayda çalışan bir Türk polisi bile bu gibi olayların çok olduğunu garantiledi.

PlayStation Türkiye desteğinde neredeyse kimse yok benim hesabım da çalınmıştı 2021 gibi kimse geri dönüş yapmadı geçmiş olsun

Yok ben aktif olarak kullanıyordum hesabımı fakat hacker gece vakti hesabı ele geçirmiş. Zaten problem aslında giriş bilgimi yani sign in id değiştirmesi. Sıfırlama için kod gönderseler hesabı geri alabileceğim fakat hala bakan gören cevap veren yok ps tr tarafında.

Bazen bende mail atıyorum bakıp bakmaları 5 günü buluyor. İllaki 5 gün olmak zorunda değil bu arada.

Hocam selam bende aynı durumu yaşıyorum büyük ihtimal geçmiş olsun

Son düzenleme:
Son durum olarak en son 16 temmuzda benden bir takım bilgiler istediler ve aynı gün ilettim. Fakat 16 gün sonunda hala bir geri dönüş yok.

Son durum olarak en son 16 temmuzda benden bir takım bilgiler istediler ve aynı gün ilettim. Fakat 16 gün sonunda hala bir geri dönüş yok.
Hocam Bana 1 Haftada bir yazıyorlar bilgi istediler verdim bir Üst birime aktarıyoruz diye mail attılar bana

Kral hangi mail ile iletişimdesiniz. Ben playstation.support@sony.com a yazıyorum. Her dönüşte Birleşik Krallık'tan olduğu için bölgenizdeki destek ile iletişime geçin diyor. Nere ile böyle iletişime geçebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…