C Calone Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 523 Çözümler 1 9 Ağustos 2022 #11 PXHGHOST dedi: Riot hesabının e postasını değiştir? Genişletmek için tıkla... Silinme işleminde bu sorulmuyor ilk e-posta yeterli o yüzden değiştirmesi pek bir önem arz etmiyor. 2FA kurmuş zaten bundan sonra istese de giremez.
PXHGHOST dedi: Riot hesabının e postasını değiştir? Genişletmek için tıkla... Silinme işleminde bu sorulmuyor ilk e-posta yeterli o yüzden değiştirmesi pek bir önem arz etmiyor. 2FA kurmuş zaten bundan sonra istese de giremez.
kaanthereis Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #12 PXHGHOST dedi: Riot hesabının e postasını değiştir? Genişletmek için tıkla... O kadar kolay olmuyor adam oraya kurucu mail yazmış görmüyor musun?
PXHGHOST dedi: Riot hesabının e postasını değiştir? Genişletmek için tıkla... O kadar kolay olmuyor adam oraya kurucu mail yazmış görmüyor musun?
Egqe Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 730 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #13 Calone dedi: Şunu da ekleyeyim ben tarih vermeden şahsi hesaptan kendi hesabımı devre dışı bırakmıştım zamanında haberin olsun. Bu bilgileri ticket atarak bildir eğer bir hesap silinme işlemi devreye sokulursa bunun kendin olmadığını yazdığın bir ticket olsun. Genişletmek için tıkla... Ekledim teşekkürler. Calone dedi: Silinme işleminde bu sorulmuyor ilk e-posta yeterli o yüzden değiştirmesi pek bir önem arz etmiyor. 2FA kurmuş zaten bundan sonra istese de giremez. Genişletmek için tıkla... Zaten kuruluktu PXHGHOST dedi: Riot hesabının e postasını değiştir? Genişletmek için tıkla... Değistirdim.
Calone dedi: Şunu da ekleyeyim ben tarih vermeden şahsi hesaptan kendi hesabımı devre dışı bırakmıştım zamanında haberin olsun. Bu bilgileri ticket atarak bildir eğer bir hesap silinme işlemi devreye sokulursa bunun kendin olmadığını yazdığın bir ticket olsun. Genişletmek için tıkla... Ekledim teşekkürler. Calone dedi: Silinme işleminde bu sorulmuyor ilk e-posta yeterli o yüzden değiştirmesi pek bir önem arz etmiyor. 2FA kurmuş zaten bundan sonra istese de giremez. Genişletmek için tıkla... Zaten kuruluktu PXHGHOST dedi: Riot hesabının e postasını değiştir? Genişletmek için tıkla... Değistirdim.
C Calone Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 523 Çözümler 1 9 Ağustos 2022 #14 Egqe dedi: Ekledim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Artık beklemekten başka çaren yok umarım Riot önlemi alır.
Egqe dedi: Ekledim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Artık beklemekten başka çaren yok umarım Riot önlemi alır.
Egqe Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 730 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #15 Calone dedi: Artık beklemekten başka çaren yok umarım Riot önlemi alır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hala korkmuyorum değil.
Calone dedi: Artık beklemekten başka çaren yok umarım Riot önlemi alır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hala korkmuyorum değil.