Çalınan Roblox hesabı nasıl kurtarılır?

ItzzYigit

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, dün Gmail'ime Roblox hesabımın gmailinin değiştirildiğini ve Roblox Support'la iletişime geçmem tarzında bir mesaj geldi bu mesajdan sonra hesabıma giriş yapamadım. Roblox supporta her ne kadar fatura bilgilerimi dahi yazsam da aynı mesajı veriyordu.

Merhaba, Roblox müşteri desteği ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Roblox hesabınızın hacklendiğini anlıyoruz. Bu hesapla ilgili size daha fazla yardımcı olabilmemiz için hesabın mülkiyetini doğrulamamız gerekiyor. X aşağıdaki talimatları izleyerek hesabın mülkiyetini doğrulayın: Hesap e-posta adresine erişiminiz varsa, hesabı sıfırlamak için şifre sıfırlama özelliğimizi kullanabilirsiniz ve ek bir mesaj göndermeniz gerekmez. Bu yardım makalesindeki adımları izleyin. X dikkat: Şifreyi bir mobil cihaz aracılığıyla sıfırlıyorsanız, varsayılan olarak bir telefon numarası girmeniz istenecektir. Hesabınıza bağlı bir telefon numarası yoksa, şifrenizi e-posta yoluyla sıfırlamak için ekranın alt kısmındaki "şifreyi sıfırlamak için e-postayı kullan" bağlantısını tıklamanız gerekir. Aksi takdirde, Roblox hesabına eklenen fatura e-postasını veya doğrulanmış e-posta adresini girerek destek formumuz aracılığıyla bizimle iletişime geçin. Doğrulanmış hesap sahibi e-posta adresi aracılığıyla size daha fazla yardımcı olabiliriz. X dikkat: Bilgileri yalnızca hesap sahibine sağladığımızdan emin olmak için belirli bir doğrulama yöntemi veya daha fazla hesap ayrıntısı talep edebiliriz. Hesabınızı gelecekte en iyi şekilde nasıl güvende tutacağınıza ilişkin adımların listesi için X hesap güvenliği yardım makalesine bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı