Çalınan Steam Hesabı

Baturss

Decapat
Steam hesabım yaklaşık 2 gün önce çalındı. Ben de bir çok yolu denedim ama olmadı.
Bana birkaç yok daha önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük bir ihtimalle bir siteye Steam hesabınızla giriş yapmışsınız. Geçmiş olsun. Bu tür sitelere giriş yapmamanız gerekirdi. Steam Destek'e yazın. Onlar size daha önce kullandığınız bir oyun veya cüzdan kodunu soracaklardır. Sonrasında ise hesabınız size geri verilecektir.

Hocam ondan olduğunu sanmam, biz sadece bütün bilgimizi veriyoruz. Siteye girerken steam domaini üzerinden girmiyor muyuz yani korsan sitede şifre yazmadığın için onuda çalamaz hadi onu çaldı diyelim e mail sende onu nasıl çalacaklar. Nasrettin hocanın dediği "tarifi bende" misali şifre yeniyelebilirsin. E mailden ulaşamıyot musun ?

Bunun gibi 3-4 konu okudum. Çoğunda da bir siteye giriş yaptığı için çalınmış.

Bana bi ara böyle mesaj atanlar vardı. "15 dolar kazanmak istiyor musunuz?" gibisinden. Bende sinirlendim son yazana verdim şifremi Steam Mobil Guard'a güvenerek. Sonrasında Hesaba girdim Gmailim değişmiş. Steam guard kaldırılmış. İnsanlar artık neler yapabiliyor görüyorsunuz. Bana acıdıda bıraktımı bilmiyorum fakat şifreyi değiştirmemiş çalan arkadaş. Sonradan değiştirdim gmaili. Onun için yeni hat bile almıştım. O yüzden şifrenizi dahi vermeyin.

Hocam yorumu yazdıktan sonra bir konuya denk geldim orada arkadaş yazmış kasa açma sıtesine giriş yaptıktan sonra çalındı diye. Allah korusun başıma gelmedi ama steam ın mobil guardı çöp o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…