ilberr Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 2023 RTX 4070 , RYZEN9 7940HS , 16GB 4800MHZ DDR5 RAM , BASE 512GB + SNV2S/2000G Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme / Mekatronik 21 Mart 2023 #1 Hesabımı çalan şebek Rust'tan ban yemiş (VAC değil). Support'a yazdım, hesabımı kurtarıyorum şu anda. Banımın kalkma ihtimali var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2023
Hesabımı çalan şebek Rust'tan ban yemiş (VAC değil). Support'a yazdım, hesabımı kurtarıyorum şu anda. Banımın kalkma ihtimali var mı?
Lewa Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Çözümler 3 21 Mart 2023 #2 ilberr dedi: Hesabımı çalan şebek Rust'tan ban yemiş (VAC değil). Support'a yazdım, hesabımı kurtarıyorum şu anda. Banımın kalkma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Gerçekten sağlam kanıtlayabilirsen belki kaldırabilirler.
ilberr dedi: Hesabımı çalan şebek Rust'tan ban yemiş (VAC değil). Support'a yazdım, hesabımı kurtarıyorum şu anda. Banımın kalkma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Gerçekten sağlam kanıtlayabilirsen belki kaldırabilirler.
4 441242 Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 52 21 Mart 2023 #3 ilberr dedi: Hesabımı çalan şebek Rust'tan ban yemiş (VAC değil). Support'a yazdım, hesabımı kurtarıyorum şu anda. Banımın kalkma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Öncelikle geçmiş olsun biririm o duyguyu buradan hesabını çalan şebekin ta******** ***** ****** eklemek istiyorum ve her türlü kanıtı sun nasıl fark ettiğini vb. VAC olsaydı Steam siciline işlenirdi sen şanslısın ve sana şans diliyorum :]
ilberr dedi: Hesabımı çalan şebek Rust'tan ban yemiş (VAC değil). Support'a yazdım, hesabımı kurtarıyorum şu anda. Banımın kalkma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Öncelikle geçmiş olsun biririm o duyguyu buradan hesabını çalan şebekin ta******** ***** ****** eklemek istiyorum ve her türlü kanıtı sun nasıl fark ettiğini vb. VAC olsaydı Steam siciline işlenirdi sen şanslısın ve sana şans diliyorum :]