onurdiyelim Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 13 Kasım 2024 #11 çok insanın başına geliyor ne gibi önlem alabiliriz? guard falan demeyin onları da aşıyorlar.
M Maceraciadam22 Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #12 S shotgunned dedi: Merhaba arkadaşlar, birisi hesabıma girmiş ve Steam'den bütün envanterimi satmış, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Steam Guard yetkilendirmemişsiniz. Maalesef desteğe yazmaktan başka çare gözükmüyor.
S shotgunned dedi: Merhaba arkadaşlar, birisi hesabıma girmiş ve Steam'den bütün envanterimi satmış, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Steam Guard yetkilendirmemişsiniz. Maalesef desteğe yazmaktan başka çare gözükmüyor.
emre41xw Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 390 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Msi A320M-A PRO İşlemci: AMD ryzen 5 3600 Ekran kartı: Gigabyte GEFORCE RTX3060 REV1.2 12GB Kasa: Li Anli Lancool 205 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2024 #13 onurdiyelim dedi: çok insanın başına geliyor ne gibi önlem alabiliriz? guard falan demeyin onları da aşıyorlar. Genişletmek için tıkla... Genel olarak crackli yazılımlardan kaçın, sağa sola steam ile oturum açmayın.
onurdiyelim dedi: çok insanın başına geliyor ne gibi önlem alabiliriz? guard falan demeyin onları da aşıyorlar. Genişletmek için tıkla... Genel olarak crackli yazılımlardan kaçın, sağa sola steam ile oturum açmayın.
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.811 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #14 Whipman dedi: Hocam ironi deyin lütfen. Birine şifre e postani mi verdin? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ya. Ben de ne olduğunu anlamadım. Maceraciadam22 dedi: S Hocam Steam Guard yetkilendirmemişsiniz. Maalesef desteğe yazmaktan başka çare gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... O ne demek hocam? onurdiyelim dedi: çok insanın başına geliyor ne gibi önlem alabiliriz? guard falan demeyin onları da aşıyorlar. Genişletmek için tıkla... Valla ne olduğunu anlamadım ya.
Whipman dedi: Hocam ironi deyin lütfen. Birine şifre e postani mi verdin? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ya. Ben de ne olduğunu anlamadım. Maceraciadam22 dedi: S Hocam Steam Guard yetkilendirmemişsiniz. Maalesef desteğe yazmaktan başka çare gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... O ne demek hocam? onurdiyelim dedi: çok insanın başına geliyor ne gibi önlem alabiliriz? guard falan demeyin onları da aşıyorlar. Genişletmek için tıkla... Valla ne olduğunu anlamadım ya.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 13 Kasım 2024 #15 onurdiyelim dedi: çok insanın başına geliyor ne gibi önlem alabiliriz? guard falan demeyin onları da aşıyorlar. Genişletmek için tıkla... Şifrelerinizi düzenli olarak değiştirin.
onurdiyelim dedi: çok insanın başına geliyor ne gibi önlem alabiliriz? guard falan demeyin onları da aşıyorlar. Genişletmek için tıkla... Şifrelerinizi düzenli olarak değiştirin.
Whipman Hectopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 1.324 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Radeon RX 9070 XT, Ryzen 7 9700X Eight Core Processor, Kingston NW2 500GB M2 SDD. 360MM PHANTOM SPİRİT SUPER COOLİNG SOĞUTMA Cinsiyet Erkek Meslek Kırbaççı 13 Kasım 2024 #16 Steam Google ne varsa şifreleri değiştirip bilgisayar vesaire ne varsa hepsini sıfırla.
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.811 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #17 Telefonda bir şey olabilir mi ya?
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 13 Kasım 2024 #18 shotgunned dedi: Telefonda bir şey olabilir mi ya? Genişletmek için tıkla... Olabilir.
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.811 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #19 Arkadaş Steam Guard'ı nasıl geçmişler onu anlamadım. Bu şu aralar meşhur bir olay mı?
Whipman Hectopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 1.324 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Radeon RX 9070 XT, Ryzen 7 9700X Eight Core Processor, Kingston NW2 500GB M2 SDD. 360MM PHANTOM SPİRİT SUPER COOLİNG SOĞUTMA Cinsiyet Erkek Meslek Kırbaççı 13 Kasım 2024 #20 shotgunned dedi: Arkadaş Steam Guard'ı nasıl geçmişler onu anlamadım. Bu şu aralar meşhur bir olay mı? Genişletmek için tıkla... Şifreyi nasıl öğreniyorlarsa Guard'ı da geçerler. Sonuçta hackerlar bunlar.
shotgunned dedi: Arkadaş Steam Guard'ı nasıl geçmişler onu anlamadım. Bu şu aralar meşhur bir olay mı? Genişletmek için tıkla... Şifreyi nasıl öğreniyorlarsa Guard'ı da geçerler. Sonuçta hackerlar bunlar.