Çalınan telefon için ne yapılabilir?

Google cihazımı bul üzerinden cihazı sıfırlayın.

Geçmiş olsun yeğenimde 1 hafta önce çaldırdı. Xiaomi olduğu içim mi hesabından bulmaya çalıştım kapalıydı. Google hesabından bulmayı denedik telefon tepki vermedi. Polis hiçbir şekilde bulamayacak geçmiş olsun.

Cihazın markası neydi? Apple ise icloud.com/find Android ise android.com/find adresinden yerini bulmaya çalışın. Samsung'un smartthings ile ayrı bir ağı oluyordu onun linkini kendiniz bulabilirsiniz.

IMEI mi kapattırdım bir de hattımı arayınca telefon kapalı zaten. Başka ne yapabilirim? Sabah dolmuşta çaldırdım karakolda ifade verdim 3-4 güne kamera kayıtlarını alıp inceleyeceklermiş.

Telefon Android ise;

Google find my device ile en son nerede görüldüğüne bakabilirsin, telefondaki e-posta hesabına gireceksin. Ayrıca telefona "bu telefon kayıptır, şu numarayı arayınız: **********" gibi yazılar da yollayabilirsin.

Telefon iOS ise;

ICloud'a girip bul hizmetinden telefonunun en son nerede olduğunu görebilirsiniz. En son 3 yıl önce iPhone kullandığımdan bu hizmete yabancıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…