Çalınan Telefon İçin Yapılabilecekler

arda511

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün annemin çarşıdayken Samsung Galaxy Ace telefonu çalınmış. Babam aradığında öğrendim. Geri bulmak çok zor ama herhangi elimizden gelen yapılabilecek bir şey var mıdır? Cihazın IMEI numarasını biliyorum. Prey uygulamasını yükledim ama kullanamadım. Ne yapabiliriz? SIM kartı büyük ihtimal atıldı iptal edilmeden önce aradığımda ulaşamadım. Konu doğru yerde mi bilmiyorum ama Android olduğu için bu bölüme açtım.

Play Store üzerinden son konuma bakılabiliyor idi yanlışım yok ise bir bakın derim. Emniyete de bildirin IMEI numarasını.

Son düzenleyen: Moderatör:

Android cihaz yöneticisinden ayarladıysanız bulma ihtimaliniz var bunun haricinde IMEI nosunu emniyete bildirirseniz eğer IMEI'yı çalanlar değiştirmediyse bulunur.

Telefonda benim Gmail hesabım giriliydi. Şuan baktım SoftBank operatörlü Galaxy Note 2'den giriş yapılmış görünüyor. Ben hiç Note 2'den hesabıma giriş yapmadım ama tek telefon bilgisi gösteriyor. Takma ad Görünürlük filan var.

Pcye kurduğunuz android emulatorü falan olduysa onlardan olmuş olabilir.

Galaxy Ace Android Telefon Yöneticisi olmadan bu hizmeti etkinleştirmiyor. Uygulama kurulu olmadığı için PC üzerinden göremezsin.

BlueStack kurmuştum o da olabilir. Yapacak başka bir şey görülmüyor herhalde.

Eğer Samsung Hesabı'na giriş yaptıysanız FindMyPhone özelliği ile telefonunuzu bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…